Devilment – Under The Thunder – klippremier



November 18-án érkezik a Dani Filth (Cradle Of Filth) horror-metal bandának, a Devilment új lemeze II – The Mephisto Waltzes címmel.

Az albumról Dani így nyilatkozott: „A Devilment-en belül mindenki nagyon izgatott aktuális albumunk, a II – The Mephisto Waltzes megjelenése okán. Rendkívül keményen dolgoztunk ezen az anyagon, és bátran kijelenthetjük, hogy egyértelmű előrelépés történt debütáló albumunkhoz képest. Fejlettebb, kiforrottabb, disszonánsabb és sötétebb lett ez a dalcsokor, de persze megtartottuk egyedülálló metal-hibrid stílusunkat. Pillanatnyilag nem tudom, mivel lehetne ezt felülmúlni.”

Az album első dalaként most, az Under The Thunder szöveges videóját láthatjátok.


Az alább látható lemezborító kapcsán Dani elmondta: „Az új Devilment lemezborítót egy nemzetközi díjnyertes asszony, Elena Vizerskayaaka Kassandra tervezte. Az ő fotográfus, fénykép-manipulációs tevékenységei kiválóan illenek bandánk kísérteties, mágikus világába. Elena munkásságát sokan Dali-hoz és Magritte-hez hasonlítják, lévén olyannyira komplex ábrázolást prezentál, amit a legtöbben nem is képesek felfogni. Reflekciókkal töltött egzotikus álmok.”