Hot Beaver – kint a lemez, jön a turné

A 2014-ben alakult zenekarnak a napokban jelent meg az első nagylemeze Pillars of Creation címmel, amely a HammerWorld októberi számának cd-mellékleteként érhető el. A fizikai formátumban is megjelenő korong 12 dalt tartalmaz. Éppúgy megtaláljuk a „slágeresebb” dalokat (pl. Feed The Machine, Static Matter, High Society), mint a down elemeket tartalmazóakat (Magno Unit Missile, From Outside). A lemez csúcspontjának nevezhető a Welcome To My Cradle és a Liberteen című szerzemények. Egy kerek történet, amit érdemes egy egységben értelmezni és hallgatni.

Ezt a hangzóanyagot október 13-án mutatják be a fővárosi közönségnek a Gozsdu Manó Klubban.
Ezen az estén csatlakozik hozzájuk a Baron Mantis formáció is. A Mantis fiúk modern rockzenéje rendkívül dinamikus, lényegre törő és sallangmentes. Angol szövegeik jelent, jövőt és múltat átívelő utazásra csábítanak.

Október végén pedig ismét Európa turnéra indul a zenekar az Ektomorf zenekar társaságában. Főként németországi állomások vannak mint például: Berlin, Hamburg vagy Drezda, de Csehországban (pl. Prága, Brno) és Horvátországban, Zágrábban is adnak koncertet. A hazai rajongóknak sincs okuk szomorkodni, hisz október 27-én a debreceni közönséget kápráztatja el a két együttes.

Hexvessel Hexvessel
április 24.