Cryptopsy – Halothane Glow – klippremier



Halothane Glow
címmel egy vadonatúj videóval jelentkezett a kanadai extrém metal legenda, a Cryptopsy. A videót a Raw Cut Media stábja rendezett, amely a 2015-ben elindított, nagyszabású The Book of Suffering EP sorozatuk egy újabb darabja.


A Cryptopsy 2015. október 30-án jelent meg The Book of Suffering EP sorozatának első darabját, The Book of Suffering: Tome 1 címmel. Az új EP – kiadótól függetlenül – az zenekar saját kezdeményezéséből, egy rajongói költségfedező kampánnyal keretein belül készült el. A kampány célja 20. 000 $ összegyűjtése volt, ami fedezi a stúdiós munkákat, a keverést, a teljes promóciót és két új videoklipet. A támogató rajongók feláldozásukért cserébe különféle értékes ajándékok közül válogathattak (például az újonnan legyártott exkluzív férfi-női pólók, CD-k és bakelitek, dedikált értéktárgyak, stúdiós kellékek és online gitár-leckék Chris Donaldson-tól).

Reménykedünk benne, hogy minden extrém metal rajongót izgat ‘The Book of Suffering: Tome 1 című, soron következő lemezünk. Mi magunk nagyon büszkék vagyunk erre az anyagra; lévén ez az eddigi legbrutálisabb, legtechnikásabb és legprofibb lemezünk.” – közölte korábban a Cryptopsy.

A The Book of Suffering: Tome 1 EP első videoklipje, a Detritus (The One They Kept) volta, amit Chris Kells, a Front To Back Video Production munkatársa rendezett.
 


Hexvessel Hexvessel
április 24.