De Facto – évzáró és új videoklip

A De Facto facebook posztjával vezette fel új klipjét, valamint összegezte az idei év eseményeit és vázolta a 2017-es terveket:

„Kedves Barátaink!

Így az év végéhez közeledvén, szeretnénk mindenkinek megköszönni a zenekar felé irányuló szeretet, segítséget és figyelmet. Visszatekintve a 2016-os évre, van mire emlékezni. A Hammerworld magazinnak köszönhetően megjelent a Nihil c. nagylemezünk. Játszhattunk a Moonspell és a The 69 Eyes zenekarok koncertjein. Elkészült hat új videoklipünk. Jó néhány saját rendezésű koncerteseményen vagyunk túl, emlékezetes hangulattal, hála nektek. Különös tekintettel a két Nightbreed koncertre, amik viszik a prímet.
Ezt a sok jót kétféleképpen szeretnénk megköszönni. Az egyik, a most megjelenő új videoklipünk, a Fullánk. A felvétel a The 69 Eyes estén készült a Barba Negrában.
A másik pedig, hogy december 16-án adjuk az utolsó fővárosi koncertünket az idén, ahova mindenkit várunk nagy szeretettel. Az est különleges vendége, a Dying Wish zenekar, akik idén, szintén új lemezzel jelentkeztek és régi barátaink.

2017-ben sem fogunk unatkozni…
Már most annyit elárulhatunk, hogy a Cseh Tamás Programnak és egy nyertes pályázatnak köszönhetően, tavasszal és ősszel vidéki koncert turnéra számíthattok. A bulijainkon társaink lesznek a következő zenekarok: Mátyás Attila Band, Clue és a most alakult Molnár Róbert Band.
Ezen kívül már dolgozunk egy új nagylemez dalain is, amely szokásunkhoz híven, merőben más lesz mint pld. az előző.
De ne szaladjunk a jövőbe… Találkozzunk a jelenben, pénteken a Gozsdu Manó klubban! Az új videoklippel pedig mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!
Üdv,
De Facto”