Dool – az álmodozás és az ambíciók mantrái


A holland okkult rock banda, a The Devil’s Blood egykori két tagja által alapított Dool nevű dark rock csapat februárban adja ki Here Now, There Then című debüt-albumát.

A Here Now, There Then az álmodozásról, az ambíciókról és az akaratról szól.” – közölte Ryanne van Dorst, a csapat énekesnője. „Az album a határok és különféle viselkedési normák áttörésének, a stigmák elpusztításának fontosságára kíván rávilágítani. Olyan ez a dal-kollekció, mint egy mantra: bárki használhatja, bármire, amire akarja. A fantázia és a realitás közti árnyék-világot kívánjuk bemutatni.
Majd így folytatta: „Zenei tekintetben egy meglehetősen sokszínű albummal állunk szemben. A Here Now, There Then dalait egyaránt lehet jellemezni klasszikus hard rockként, gótikus popzeneként, és pszichedelikus metal zeneként is. Köszönhetően a véget nem érő, hipnotikus gitártémáknak és a fertőző dallamoknak.


A Dool által prezentált nyers, mágikus energia első single-daluk, az Oweynagat dinamikus hangzásban nyilvánul meg. A debüt-lemez 2017. február 17-én, a Prophecy Productions jóvoltából fog megjelenni.




Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.