Magma Rise – friss hírek a hazai doom legenda háza tájáról.


A frontember Holdampf Gábor üzenete:

„A Magma Rise legközelebb január 13-án lesz látható Budapesten a Showbarlangban, mégpedig a Shapat Terror, a Barbears és a Slowmesh társaságában. Ez lesz előreláthatólag nyárig az egyetlen koncertünk, (egészségügyi okok miatt kényszerülünk egy pár hónapos szünetre, ami a koncertezést illeti), viszont a tavaszi időszak nem telik tétlenül.

A zenekar egy különleges kiadványra készül. Már az első anyagunkon is volt vendégünk, Kyle Thomas (Exhorder, Trouble, Floodgate stb.) személyében, majd egy baráti kérésnek eleget téve rögzítettünk egy Trouble dalt (Pray For The Dead) Brian Butch Balic (Penance, Argus) közreműködésével. Hosszú-hosszú évek óta motoszkált a fejemben, hogy legnagyobb kedvenceim egyikét Karl Agell énekest (Corrosion Of Conformity, Leadfoot, King Hitter) megkíséreljük rávenni egy közös produkcióra, hogy aztán újra láthassuk, hallhassuk, milyen is volna egy igazi énekessel dolgozni! ha-ha.


Azóta sok víz lefolyt a Dunán, zenekarok bomlottak fel és alakultak, de most eljött az idő, hogy közösen zúzzunk egy nagyot, mégpedig a Black SabbathA National Acrobat‘ című klasszikusának rögzítésével, amely dal anno még a C.O.C. repertoárban is felbukkant. A Karl interpretálta Sabbath-klasszikus mellett egy új Magma Rise dal is készül majd.

Újra Hidasi Barna irányításával, március végén fogunk dolgozni a dalokon és mindez egy 10 inches, igazán exkluzív kiállítású és kis példányszámú maxi formájában, mintegy az új Magma Rise nagylemez előzeteseként jön majd ki valamikor a tavasz végén. 150 hagyományos fekete és 100 narancsszínű lemez készül, így igyekeznie kell annak, aki szeretne megkaparintani egyet belőle. Már most lehet e-mailben előrendelni, színmegjelöléssel. Újragyártás nem lesz!

Még az is elképzelhető, hogy valami képanyag is készül a feldolgozáshoz.”
 
Hexvessel Hexvessel
április 24.