Cadaveres – Soul Of A New Breed

A zenekar története 2005. nyarán kezdődött. Ismert, tapasztalt és komoly zenekari múlttal rendelkező zenészek gyorsan talpra állították a bandát és rövid idő alatt a magyarországi underground – metal egyik zászlóvivőjévé váltak.

Megalakulásuk után nem sokkal intenzív koncertezésbe kezdtek, így az élő fellépéseken keresztül mutatkozott be az új arculatú formáció. Koncertjeikkel – kilépve a honi klubokból – eljutottak a szomszédos országokba is: Ausztriába, Szlovákiába, Szerbiába, Németországba, Svájcba. Koncertrepertoárjuk a Cadaveres De Tortugas zenei örökségéből táplálkozott, de az eltelt idő elegendőnek bizonyult „egy új faj” megszületéséhez….

Útjuk során játszhattak legnagyobb példaképeik, a Soulfly és az Alice In Chains előtt és számos ismerős bandával (Replika, Ektomorf, Fürgerókalábak, Watch My Dying) Meghívást kaptak számos hazai és nemzetközi fesztiválra is többek között a Sziget, Wanted, Hegyalja, TopVar és a Vollmond fesztiválokra.    Az idei esztendőben a koncertek mellett az érdi Bakery Stúdió műhelyében elkészült a Cadaveres első nagylemeze, ami a Soul Of A New Breed címet viseli. Közel 40 percbe sűrítve az eltelt egy év minden kemény, elszánt és könyörtelen dühét a boldog perceket, vért, verejtéket, mosolyt és örömöt – átitatva a hat zenész sajátos hangulatú rezdüléseivel -amik mostantól a Tiétek is!

Gépezetük fogaskerekei pedig pörögnek tovább, megállítatlanul!

 

www.cadaveres.hu

 

DALLISTA: Intro – Soul Of A New Breed – -Elixir – Seventh Heaven – Atrophy Of The Mind – Drop Of Humaneness – Flaw (instrumentális) – Tenacity – Blood-Stained – Noah’s Heritage

 

Felállás:

 

Kovács László – gitár

Homonnai Gergely – dob

Delcsik Balázs – basszusgitár

Szabó Máté – ütős hangszerek

Körmöczi Péter – gitár, vokál