Neochrome

A Neochrome zenekar küldött híreket a zenekarral kapcsolatban. Tagcsere, videóklip és infók az új albumról.

„A Neochrome zenekar nagy sikerrel bonyolította le a negyedik „The Chromized Land” fesztivált Debrecenben, ahol a banda mellett fellépett még a Raventor, a Dim Vision, a Sin
of Kain, illetve a Christian Epidemic is. Ezúton is szeretnénk megköszönni a rajongóknak, hogy ilyen nagy számban voltak jelen, hiszen megmutatták, hogy a magyar Black/Death Metal underground él és virágzik. Tervek természetesen már vannak a következő évi, immáron ötödik fesztiválra. Még ismertebb húzóneveket szeretnénk, még profibb szervezéssel és körítéssel.

Szintén hatalmas érdeklődés volt a köröstarcsai MAMF rendezvényen történő fellépésünkkor, és a Hegyalja, illetve Sziget fesztiválos koncertek késői (avagy inkább korai)
időpontja ellenére sok ember volt kíváncsi ránk, és így hatalmas hangulatú bulikat adhattunk.

Fontos hír, hogy a kisegítő bőgősünk, Dim, és a Neochrome útjai elváltak, és pillanatnyilag a zenekar egy állandó embert keres basszusgitárosi posztra, várjuk a jelentkezőket. Dim egyébként a debreceni Dim Vision zenekar bőgőse, és ezúton is köszönjük a közreműködését.

A nyár elejére elkészült első videóklipünk, amelyet a VIVA zenei csatorna Megawatt című műsora rendszeresen sugároz, most azonban végre letölthető a honlapunkon is itt:

Misanthropy Pt. 2
. A klipet Petri Csanád rendezte, és mindannyian elégedettek vagyunk a végeredménnyel, úgy érezzük, a zenekart eddig is jellemző hozzáállás igaz erre az alkotásra is.

Az új album kb. fele már készen van, előreláthatólag 2006 közepén fog kijönni az anyag. Az első lemezhez képest direktebb, konkrétabb, dalszerkezetileg pedig egy átgondoltabb muzsikára számíthattok.

A jövőbeli koncertek egyelőre még szervezés alatt állnak, így semmi biztosat nem tudunk mondani, a honlapot azonban folyamatosan frissítjük, így ott információhoz juthattok ezen a téren is.”

www.neochrome.hu

Hexvessel Hexvessel
április 24.