Orphaned Land – Chains Fall To Gravity – új dalelőzetes


Január 26-án, azaz holnap érkezik az Orphaned Land hatodik nagylemeze Unsung Prophets & Dead Messiahs címmel. Az albumról most a Chains Fall To Gravity című dalukat hallgathatjátok meg, amiben Steve Hackett, a Genesis legendás gitárosa működik közre.
 

Kobi Farhi énekes így nyilatkozott a dalról: „A Chains Fall To Gravity egy nagyon fontos szám az új album koncepciója tekintetében. Főhősünket ezen a ponton szabadítják fel a láncok közül; ekkor indul kifelé a barlangból, és ekkor kell felfedeznie az igazságot. Emlékszem, amikor elmeséltem Steve Hackettnek a dal történetét és a lemez koncepcióját ő pedig később átültette mindezt egy érzelmes gitárszólóba, ami véleményem szerint az egyik legjobb gitár-játék, amit valaha is hallottam egy Orphaned Land dalban. Hihetetlenül szerencsésnek és megtisztelve érezzük magunkat, hogy egy vérbeli rock-legenda zenél velünk!

Hackett hozzátette: „Izgatott voltam, hogy végre egy olyan dalban gitározhatok, amiben Kobi Farhi énekel. Az ő hangja egyszerűen csodálatos és meglehetősen misztikus. Ez az egész Orphaned Land album nagyon izgalmas, és fantasztikus vibrálással bír!

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.