P.F.A. – B oldalas válogatásalbum

Az NGC Prod és a német Deadly Maelstrom Records közös kiadásaként jelent meg a veszprémi punk rock P.F.A. zenekar A Fat Of Cloud Insect And More Annoying Shit No One Gives A Fuck About című, 21 dalos B-oldalas válogatásalbuma, amiről a banda így nyilatkozott:

Cső! Mi vagyunk a P.F.A., egy 12 éves punk zenekar Veszprémből és ez a mi B-oldalas válogatáskazink. Pár éve vettük fel Budapesten az improvizatív Cloud Of Fat Insects című EP-nket. Ez eddig ismeretlen okokból felkeltette Nagaruum figyelmét. Eredetileg csak digitálisan jelent meg így előállt az ötlettel, hogy adjuk ki a létezés fizikai síkján is. Mondtuk, hogy „oké” de megpakoltuk a szalag másik oldalát olyan számokkal, amiket felvettünk, de nem igazán használtunk az évek folyamán. Többnyire ez tróger fos, amit poénból rögzítettünk. A másik fura haverunk, Monoton/Monokrom rajzolta a borítót. Köszönet neki és a kiadóknak. Ez nem a legjobb hanghordozó a világon, de vicces és őszinte. Tőlünk, szeretettel: P.F.A.
 

<a href=”http://ngcprod.bandcamp.com/album/a-fat-of-cloud-insect-and-more-annoying-shit-no-one-gives-a-fuck-about”>A Fat Of Cloud Insect And More Annoying Shit No One Gives A Fuck About by P.F.A.</a>

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.