The Morning Star – Leper Island – új klip


A dunaújvárosi prog/death metalos The Morning Star zenekar még 2015-ben adta ki Eleve című harmadik albumát, amelynek Leper Island dalához forgattak egy klipet. A csapat az év végén nekiállnak felvenni negyedik lemezét.

A videó képi világot Tóth Tibi barátunk álmodta meg a Leper Island dalunk szövegvilágához, ami a forradalmakban résztvevő emberek belső és külső borzalmait vetíti elénk. Eléggé megdöbbentőre sikeredett, reméljük, tetszik majd nektek.


Zenekarunk ismét öttagú lett, újra két gitárral lapátoljuk a death kohót! Gitár poszton a csapat tagjává vált Suplicz Bernát Gábor barátunk, akit a Neck Sprain és a Lycanthropia soraiból ismerhettek. Együtt készítjük az új albumot, amelynek felvételei 2018 végén kezdődnek majd. Legközelebb a Rockmaraton első napján találkozhattok velünk a Metal.hu színpadon – július 10-én 15.45-kor. Reméljük, hogy sikerül pótolni a tavalyi egyetlen vihar által félbeszakított maratonos koncertet. Ezúton is köszönjük annak a kitartó rajongói hadnak, akik még a vihar közepette is kitartottak a zúzdánk mellet.

Ott találkozunk!
” – The Morning Star.