Unearth – albumelőzetesek



Extinction(s)
címmel november 23-án jelenik meg az Unearth új lemeze, amiről most Survivalist és Incinerate dalaikkal lehet megismerkedni.


A Survivalist egy olyan személy nézőpontjából szólal meg, aki egy súlyos, nagy eséllyel halálos betegséggel küzd. Benne van a reménytelenség, az elkeseredettség, de az elszántság is, hogy életben maradjon, nemcsak önmaga, hanem a közvetlen környezete miatt is. Zeneileg egy olyan szám ez, ami szorosan kötődik a gyökereinkhez, azaz a nyers agresszió jellemzi, de vannak benne dallamok is a színtiszta súly mellett.

 
Az Incinerate dalban ott van a korai anyagaink nyers agressziója és súlyossága, miközben felmutatja azokat az elemeket is, amelyek időközben lettek jellemzők ránk. Szövegét tekintve ez az egység dala – a mostani nagy megosztottságban, amely a világban érezhető. Folyamatosan azt hallani, hogy ne barátkozz a szomszéddal, mert hátha eltérő nézetei vannak. A dal téma az emberiségbe vetett hit, abba, hogy összefogunk és együtt harcolunk azért, hogy megszabaduljunk mindazoktól, akik szándékosan igyekeznek megosztani bennünket.
 

Unearth – Extinction(s)
(Century Media)

1.Incinerate
2.Dust
3.Survivalist
4.Cultivation Of Infection
5.The Hunt Begins
6.Hard Lines Downfall
7.King Of The Arctic
8.Sidewinder
9.No Reprisal
10.One With The Sun
 
Hexvessel Hexvessel
április 24.