Unearth – albumelőzetesek



Extinction(s)
címmel november 23-án jelenik meg az Unearth új lemeze, amiről most Survivalist és Incinerate dalaikkal lehet megismerkedni.


A Survivalist egy olyan személy nézőpontjából szólal meg, aki egy súlyos, nagy eséllyel halálos betegséggel küzd. Benne van a reménytelenség, az elkeseredettség, de az elszántság is, hogy életben maradjon, nemcsak önmaga, hanem a közvetlen környezete miatt is. Zeneileg egy olyan szám ez, ami szorosan kötődik a gyökereinkhez, azaz a nyers agresszió jellemzi, de vannak benne dallamok is a színtiszta súly mellett.

 
Az Incinerate dalban ott van a korai anyagaink nyers agressziója és súlyossága, miközben felmutatja azokat az elemeket is, amelyek időközben lettek jellemzők ránk. Szövegét tekintve ez az egység dala – a mostani nagy megosztottságban, amely a világban érezhető. Folyamatosan azt hallani, hogy ne barátkozz a szomszéddal, mert hátha eltérő nézetei vannak. A dal téma az emberiségbe vetett hit, abba, hogy összefogunk és együtt harcolunk azért, hogy megszabaduljunk mindazoktól, akik szándékosan igyekeznek megosztani bennünket.
 

Unearth – Extinction(s)
(Century Media)

1.Incinerate
2.Dust
3.Survivalist
4.Cultivation Of Infection
5.The Hunt Begins
6.Hard Lines Downfall
7.King Of The Arctic
8.Sidewinder
9.No Reprisal
10.One With The Sun
 
Depeche Mode Depeche Mode
március 25.