Rockmaraton 2019 – az első nevek

Jövőre 5. alkalommal kerül megrendezésre a dunaújvárosi Szalki-szigeten a Rockmaraton Fesztivál. A július 8-13 között zajló fesztiválra megérkeztek az első nevek.

Folk metal, frontcsajos extrém metal és egy New York-i street punk legenda – na meg 11 hazai zenekar. Itt vannak az első nevek a 2019-es Rockmaraton felhozatalából.

Pure F***ing Folk Metal” – röviden és tömören így jellemzik magukat Facebookon az Eluveitie tagjai. A nagy sikerű „Slania” lemez 10 éves jubileumát ünnepli a svájci folk alakulat – a kerek évforduló apropóján főleg a korong dalaira épülő műsorral érkeznek majd a Rockmaraton színpadára.

A Napalm Records ukrán üdvöskéje bizonyított már a Rockmaratonon – legutóbbi látogatásuk óta csak tovább erősödött Tatiana Shmailyuk csapatának népszerűsége. A Jinjer jelenleg az Amorphis és a Soilwork társaságában turnézik – jövő júliusban sem okoznak majd csalódást, ebben biztosak vagyunk.

Közel 30 éve alakult a New York-i street punk egyik zászlóshajója, a The CasualtiesJorge Herrera csapata pár napon belül, október 26-án jelentkezik új lemezzel. A „Written in Blood” dalai mellett az életmű legismertebb darabjait is ordíthatjuk velük majd a Szalki-szigeten – pogóban nem lesz hiány!

Hazai vonalon 11 zenekarról tudhatjuk már biztosan, hogy 2019-ben is ott lesznek Magyarország legrégebbi rockfesztiválján: Angerseed, Cool Head Klan, Fegyelmező Részleg, Magor, Nemecsek, Phoenix Rt., Pokolgép, Prosectura, Road, Sear Bliss, Tisztán A Cél Felé.

2019-ben július 8-14. között várják a rockereket a dunaújvárosi Szalki-szigeten, november 5-ig kaphatóak még az early bird bérletek 14.990 Ft-ért országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és online.

Jegyvásárlás ►http://bit.ly/ROCKMARATON2019_TICKETS
SZÉP Kártya ► http://bit.ly/ROCKMARATON2019_szepkartya
K&H SZÉP Kártya ► http://rockmaraton.hu
Jegyirodák ► http://bit.ly/Ticketportal_jegyirodak

Hexvessel Hexvessel
április 24.