Elfsong – új dupla album érkezik



Encyclopedia Nova Creatura / Quintessence
címmel érkezik az Elfsong új albuma, amely egy dupla anyag lesz, és egyben a zenekar utolsó klasszikus értelemben vett albuma. A fantasy konceptlemezeiről, epikus rock-metal musicaljeiről ismert Elfsong a Cross Borns főnökének, Somlói Feca formációja, amely zenéjében olyan világokba repít el, ahol a hősiesség, a bátorság, az adott szó és a becsület még meghatározták az emberek életét.


Kedves Barátunk! Az Elfsong története különös pillanathoz érkezett. Az új dupla album, az Encyclopedia Nova Creatura / Quintessence kiadvány lesz az utolsó klasszikus értelemben vett album, ami az Elfsong műhelyében készül. A jövőben, 2019. szeptemberétől csak digitális formában fognak megjelenni az általunk készített dalok, méghozzá mindig egy-egy animációs kisfilm kíséretében.

A zenekar mindig is nagyon erős hangsúlyt fektetett a vizuális megjelenésre és úgy látjuk, hogy mind zeneileg, mind pedig képi megoldásainkban így tudunk továbblépni. Az utolsó klasszikus Elfsong album előrendelése december közepén már elindult.

A rendelés információs felületét a www.elfsong.hu oldalon érheted el.

Az előrendelés 2019. január 31-ig tart. Izgalommal várjuk a jövőt, mert hisszük, hogy ezzel a különleges megoldással még több örömöt tudunk szerezni majd az Elfsong barátainak. Az Istenek vigyázzanak rád!
 
 
Az Elfsong új, dupla kiadványa a következőket tartalmazza:

Encyclopedia Nova Creatura album: Hét új varázslatos dal háború, dicsőség, alázat, bátorság és óriási fantasy kalandokkal.
 
 
Quintessence album: Kilenc válogatott dal az Elfsong hatalmas, mágikus világából, angol nyelven remaszterizálva.
 
 
Hexvessel Hexvessel
április 24.