Húsvéti Összefogás Party Székesfehérváron

A következő hírlevél a székesfehérvári Sleepless zenekartól érkezett:

Idén áprilisban egy új kezdeményezéssel rukkolunk elő, amit már nagyon régóta terveztünk megvalósítani. 21-én, azaz húsvét vasárnap egy jótékonysági koncert kerül megrendezésre Székesfehérváron a Nyolcas Műhelyben. A bulit Húsvéti Összefogás Party névre kereszteltük, melynek keretein belül az alábbi szervezeteknek tartunk gyűjtést:

-Heti Betevő
-Aska Állatmenhely
-Fejér megyei Szent György Kórház – Gyermekosztály

Az esemény napján már kora délután várunk benneteket a Nyolcas teraszán, ahol a zenekarokkal közös főzést, beszélgetéseket, lazulást tervezünk. Szeretnénk, ha minél többen kilátogatnátok hozzánk és támogatnátok az alapítványokat, így természetesen sok szeretettel várunk titeket még akkor is, ha csak a délután folyamán, vagy akár csak esti órákban tudtok velünk tartani.

A belépés ingyenes, a koncertek 19:00-kor kezdődnek.

A fellépők listája:
King Furia
Devoid
Omega Diatribe
Sleepless (speciális feldolgozás buli, vendégekkel.)

Annak érdekében, hogy tényleg egy rendhagyó vasárnapot hozzunk nektek össze, a Sleepless zenekekarral egy másik régi álmunk is megvalósítjuk. Csatasorba állítottuk pár kedves barátunkat és megtanultunk néhány feldolgozás dalt. Összesen 17 mű került be végül a repertoárba és így egy elég változatos programot sikerült összeraknunk. Olyan zenekaroktól hallhattok tőlünk dalokat, mint pl: Insane, Fürgerókalábak, Cadaveres, Watch My Dying, Limp Bizkit, Sepultura, Slipknot, Parkway Drive, Whitechapel, Suicide Silence stb.

Szerencsére mindenki nagyon pozitívan állt hozzá a felkéréshez, olyannyira, hogy a végén annyian lettünk, hogy 1-1 budapesti és fehérvári próbát tudtunk csak összehozni. A vendég zenészek listája: Völgyesi Ádám (Első Sor) Hájer Gergő, Höflinger Tamás, Szathmáry Ákos (Omega Diatribe), Waldmann Szilárd, Macher Zoltán (Devoid), Körmöczi Péter, Pápai Zsolt (Cadaveres), Pencs Tamás, Matolcsi Péter (Absent Distance), Csörgő Ákos, Páncél Krisztián, Kelner Péter (ex-Eradication) Pécsi Ádám (Rupert), Lakos Ferenc (ex-Sleepless), Potkovácz Márk, Juhász Misel (Stabbed), Nemes Nimód (Vendetta). Nekik ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatást!

És amivel segíthettek:
Heti Betevő:
Tartós élelmiszerek, illetve kiteszünk egy remélhetőleg már jól ismert Heti Betevős urnát, amibe pénzt dobhattok.

Fejér Megyei Szent György Kórház – Gyermekosztály:
Játékok, mesekönyvek, mese DVD-k, kifestők, rajz- és íróeszközök, társasjátékok, kártyajátékok.

Aska állatmenhely:
Tápok, pórázok, nyakörvek, vitaminok.

Tehát most vasárnap, április 21-én sok szeretettel várunk titeket Székesfehérváron a Nyolcas Műhelyben! Gyertek el és mutassuk meg együtt, hogy mekkora erőt képviselünk!

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.