SLYTRACT – megjelent a harmadik nagylemez



Pár hete megjelent a felvezető videoklip a ‘Son‘ című dalhoz, melyben Knapp Oszkár (Wrong Side, Grizzly, ex-Insane) bivalyerős közreműködése nyit meg eddig nem látott dimenziókat.


Az új album a banda munkásságának méltó folytatásaként hozni fogja a srácokra jellemző gyorsaságot, brutalitást és dallamokat, de számos olyan elemmel bővült, amelyeknek eddig nyoma sem volt a korábbi anyagokon. Ehhez nagyban hozzájárult Mick Kenney (Anaal Nathrakh) produceri és hangmérnöki tevékenysége, aki korábban olyan bandákkal dolgozott, mint a Carnifex vagy a Bleeding Through, emellett további neves vendégzenészek felbukkanása is várható.

A felállásban is történtek változások, a zenekar magját alkotó Melegh Gábor – Galántay Tamás páros mellett ezúttal már Czeglédi Gyula is teljes értékű tagként szerepel, a basszusgitárt pedig a Conan’s First Date és az Absent Distance soraiból ismert Bencze Márton vette át.

Gáborék azt ígérik:
„Rengeteg meglepetést tartogatnak a dalok, mindannyian feszegettük a határainkat, és hangulatban egy nagyon sötét, de mégis emelkedett atmoszférára lehet számítani, amit sokszor végletek jellemeznek” – hogy ez mit is jelent valójában, hamarosan kiderül, de a most megjelent klip és a korábbi teljesítményük alapján biztosan nem fogunk csalódni.”
Hexvessel Hexvessel
április 24.