Vanden Plas – gigantikus box-szettet adnak ki


A német veterán prog-metal csapat a Vanden Plas egy az eddigi munkáit összefoglaló gigantikus box-szettel jelentkezik. The Epic World 1991-2005 címet viselő csomag július 12-én, a Frontiers Records kiadásában CD és vinyl formájában kerül majd a polcokra.

A 11 lemezes box-szett a zenekar eddig megjelent 8 stúdióalbumát, 1 EP-jét, 1 koncertlemezét és 1 olyan extra bónusz lemezt tartalmaz, amelyen a csapat eddig kiadatlan felvételei, demós dalai és egyéb ritkaságai kaptak helyet, ez a Bonus Treasures címet viseli. Továbbá tartalmaz még egy speciális szövegkönyvet, melyet Stefan Glas, a német Rock Hard és Underground Empire magazinok szerkesztője, valamint Marco Magin (Breakout Magazin) írt és egészített ki soha nem látott fotókkal.
 

I. Colour Temple
II. AcCult
III. The God Thing
IV. Far Off Grace
V. Spirit Of Live
VI. Beyond Daylight
VII. Christ 0
VIII. The Seraphic Clockwork
IX. Chronicles Of The Immortals: Netherworld [Path One]
X. Chronicles Of The Immortals (Netherworld II)
XI. Bonus Treasures

Rettentően büszkék vagyunk a The Epic Works 1991 – 2015 című box-szettre, ami számtalan demót, kislemez-dalt és stúdióalbumot tartalmaz.” – mondta a zenekar gitárosa, Stephan Lill. „Rengeteg időt töltöttünk e kiadványok, felvételek összegyűjtésével, melyek felölelik karrierünk közel 25 évét, és összefoglalják mindezt egy fantasztikus pakkban, kiegészített fotók és sztorik révén felelevenítvén zenekarunk történetét. Nyolc stúdióalbum, egy koncertlemez, egy akusztikus kiadvány és egy bónusz track-gyűjtemény, amit összeállítottunk és kiadunk a kezünkből. Ez utóbbi kollekció a Vanden Plas egy másik oldalát prezentálja. Ezen saját dalaink akusztikus verziói, legnagyobb hatásaink klasszikusainak feldolgozásai, a „Ludus Danielis” nevezetű rock-operánk, és kedvenc fociklubunk, az 1. FC Kaiserslautern általunk írt himnusza hallható… Remélem, a rajongók élvezni fogják ezt a zenei kalandozást, legalább annyira, amennyire mi magunk is élveztük és élvezni fogjuk mindig is ezt az egészet!