Teramaze – progresszív kapcsolatok, érzelmek


Június 21-én Are We Soldiers címmel jelenik meg az ausztrál progresszív metalos Teramaze harmadik nagylemez. A 10 dalos lemezről máris itt van három videó a csapat rövid kommentálásában.

A From Saviour To Assassin egy olyan dal, amit még a Her Halo előtt írtunk. Egy komplex riff van benne, ami egy véletlen kísérlet során szólalt meg így és bele is került ebbe a dalba. A dal lényegét a Wayne Joyner által készített 80-as évekbeli retro filmhatás adja vissza igazán. Nézzétek!


A Fight Or Flight című dalunk egy pszichológiai reakció, ami a jelen borzalmaiból ered. Ez nemcsak mentálisan, de fizikailag is hatással van az életünkre.”


A Weight Of Humanity az első dal volt, amit erre az albumra megírtunk. Szerintünk tökéletesen megmutatja, hogy mi is a művészi esszenciája a Teramaze-nek. A szöveg az élet nyomásairól, az igaz és hazug helyzeteiről szól, de szerencsénkre választhatunk, miben hiszünk. Wayne Joyner ismételten csodálatos munkát végzett, hogy vizuálisan is megjelenjen az, amit elképzeltünk!
 


Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.