Kettőnégy ajánló

Kászá bonítá! Na nehogy már a THE HAUNTED-dal ne beszélgettünk volna? Persze. Peter nagyon aranyos volt a KETTŐNÉGY-ben, ahogy mi is. De hogy a klasszikus ivás téma se maradjon el a RAGING SPEEDHORN-ék is megosztanaka velünk egy-két titkos koktélreceptet (velük egyébként még lesz rendes beszélgetés is a jövőben). Eheti menü: Svéd király, flaming lamborghini, Kurt Vonnegut, szellemek, kísértetek, arisztokrácia, szövegírás és turné.

Tudjátok a helyeteket:
http://www.webcsatorna.hu/sorozatok/kettonegy

MÁS:

újabb infok az ingyenes subi kultibuliról:

na, az van, h már akkora az érdeklődés, h úgy néz ki csak a regisztrált emberkék jöhetnek majd be! úgyh regisztráljatok! 700 ebmebernél többet nem nagyon tud befogni a kulti, úgyh mindenki érdekében, ennyi lesz a limit…
írjatok egy emailt a subscribe@subscribe.hu -ra, a nevetekkel!

2007. június 16.: Ingyenes SUBSCRIBE koncert a Kulitplexben!!!

Szerintetek jó lenne a nyáriszünet kezdetét egy ingyenes Subscribe koncerttel megünnepelni? Ugyehogy. Miért is? Télen volt utoljára Subibuli Budapesten. Az ősszel megjelenő új lemez számait még nem jegyezhettétek meg 100%-osan korábbi bulikról, ezért nem árt a tudást felfrissíteni, hogy jobban rögzüljenek. A régi slágerekre pedig természetesen önfeledten szórakozni fogtok. Amit a srácok garantálnak: metal, reaggae, funk, rock, pszichedelia, 1 db gitárszóló, rasztalóbálás, crowdsurf, közönségénekeltetés, bukfencezés, színpadszántás, közönségremászás, megőrülés, stagediving. A főzenekar előtti boka és vádlibemelegítést a Seen tagjai (ex-Blind Myself és Esclyn Syndo tagokkal) vállalták magukra különleges kísérletezős, korlátdöntögető trip-core muzsikájukkal. A Kelly Hits The Blue Sky koncertjén pedig már minden bizonnyal táncra is fogtok perdülni. A lezseren fiatal srácok a Cat..s cradle Ep-n megjelent
modern, ezer stílust felölelő, ötletes muzsikájukkal rengeteg embert levettek már a lábáról. Ugye téged is érdekel, hogy milyen egy Chinese Vagina? Égtáj: a szélsőséges pop kereszteződésnél elfordulva soad, incubus, mr bungle, mastodon irányba, Whitney Houston megidézésével.

Ugye nem hangzik rosszul? All the people all right now! Ha tartasz attól, hogy nem jutsz be, de mindenképp látni akarod a Subidubit, jobban teszed ha regisztrálsz a következő címen:
subscribe@subscribe.hu

www.subscribe.hu
www.myspace.com/subscribe
www.myspace.com/kellyhitsthebluesky
www.kultiplex.hu