Malfeitor – lemezszerződés

Az olasz black metal alakulat, a Malfeitor egy lemezre szóló szerződést kötött a Scarlet Records-szal. A Malfeitor kapcsán a bőgős/énekes M. Fabban neve csenghet ismerősen, aki az itáliai Aborym-ban érintett.

M. Fabban közleménye:
,,A Scarlet Records stábját 1997 óta ismerem (a Scarlet szabadította világra az Aborym első két albumát is). Ők igazán tudják kezelni egy olyan friss zenekar ügyét, mint amilyen a Malfeitor. Több érdekes ajánlatot hiúsítottunk meg, mivel a Scarlet Records-ot tartottuk a legszervezettebb, legjobban felépített kiadónak, illetve ők már elég régóta a színtér szerves részét képezik. Kétségtelenül jó munkát fognak végezni!”

A Malfeitor debütáló lemeze, a Unio Mystica Maxima 2007 szeptemberében jelenik meg cd és vinyl LP formátumban. A hírek szerint a korongon található kilenc számtól ,,agykárosító, fagyos, sötét és hátborzongató sátáni black metal-t” várhatunk.

 

Unio Mystica Maxima számlista:

01. Adveniat Infernus (intro)
02. Rex Bestia Fera
03. In This Place Forever
04. Unio Mystica Maxima
05. Jesus Christi to the Lions
06. Baphomet
07. Fiamme Udite
08. Dungeon
09. Black Magic Mushrooms (MYSTICUM cover)

 

A Unio Mystica Maxima borítóját maga M.Fabban tervezte, a CD és LP verzióért pedig Marcelo HVC (Poisoned To Reality) volt a felelős.

A nagylemez kiadatása előtt (szeptember), a Malfeitor meg fog jelentetni egy kézzel számozott, 666 példányszámra limitált split 7″ EP-t, amelyen társbanda a norvég Amok lesz.

Malfeitor Myspace

Hexvessel Hexvessel
április 24.