Pelican, Torche – nyerj lemezt a koncert mellé!

Még mindig gazdára vár három promólemez a Torche és Pelican zenekaroktól, amiket akkor kaphatunk meg, ha a szeptember 30-ai, A38-as koncertre SMS-ben kérjük elővételes jegyünket. A két amerikai post-rock, post-metal zenekar mellett a győri Pozvakowski koncertje teszi majd teljessé az élményt, ami ritkaságszámba megy Budapesten, hiszen a post-rock szcéna amerikai képviselői csak elvétve vetődnek el régiónkba.
_ELVALASZTO_
Bezzeg más a helyzet a tengeren túlon: a HydraHead kiadó a napokban adott hírt arról, hogy öt év elteltével másodszor is megszervezi a Champions Of Sound névre hallgató saját turnéját, mely az ősz folyamán többek között New Yorkot, Washingtont, Chicagót és Philadelphiát is érinti. A Pelican mellett a klubturné vendége lesz az avant-metal úttörőnek számító Kayo-Dot, mely Blue Lambency Downward című új albumát mutatja be, míg a Cave-In frontember Stephen Brodsky a The Black Ribbon Award című pszichedelikus rock mesterművét viszi a közös kiruccanásra. A trióhoz a nagyobb állomásokon Bird Of Prey nevű friss anyagával kapcsolódik a Zozobra is.

A Champions Of Sound csak október végén indul, addig a Pelican az öreg kontinenst járja be, s a koncerteken több különleges, limitált kiadványt is be lehet majd szerezni, a The Fire In Our Throats exkluzív újrakiadásától kezdve a These Arms Are Snakes nevű csapattal készített split lemezig. Eközben a Torche-nak sincs oka panaszra, hiszen a Meanderthal lemez sikerének köszönhetően szinte az egész évre be vannak táblázva: az európai kör végeztével headlinerként járják majd végig az USA-t, és az év végén még Japánba is eljutnak.

Akinek nincs pénze a limitált kiadványokra, de egy egyszerűbb kivitelű Pelican vagy Torche lemezt szívesen magáénak tudna, annak érdemes mobiltelefonjára kérnie elővételben megvett belépőjét. A budapesti koncertre ugyanis a leggyorsabb MOBILticketes vásárlók promólemezeket kapnak ajándékba – részletek és vásárlás a www.ticketportal.hu oldalon.

2008. szeptember 30., kedd 20 óra
Budapest, A38 hajó
Pelican, Torche, Pozvakowski koncertek
Belépő: szeptember 15-ig 3700 Ft, utána 4000 Ft.