Új Cemetery of Scream lemez

A lengyel atmoszférikus dark metal szcéna egyik legjelentősebb bandája, a Cemetery of Scream új, felkavaró lemezzel jelentkezik, melytől a hideg fog futkosni a hátatokon…. – ígéri a kiadó Metal Mind Productions. Az anyag címe Frozen Images, egyedi és innovatív alkotás, az énekre a immár Olaf Różański nyomja rá jéghideg ujjlenyomatát. Bár az album karakteresen eléggé eltérő a korábbiaktól, a legfontosabb stílusjegyeit megőrizte, kecsesen egyensúlyoz a valóság és a képzelet világa között. A megjelenés dátuma január 26., minden Katatonia és Paradise Lost rajongónak ajánlott hallgatnivaló.

Új Cemetery of Scream lemez (2 komment)

  • haragsick haragsick szerint:

    [quote=renato:89815b85]
    hehe, kössze „a választ”, én igazából most ismerkedem csak velük, a borító meg nekem egyszerűen bejön 🙂
    nah még emésztem az „anyagaikat” aztán megírom mire jutottam.. 🙂
    ettől független jöhet az album, max ha szar lesz.., arrébteszem (gun)
    [/quote:89815b85]

    Írtam PM-et, Melancholy, Melancholy, Melancholy, azzal tessék ismerkedni. Nem rossz ez a borító, csak nagyon-nagyon 5 perces fotó manipuláció. Nem hiszem hogy rossz lesz az új, de hogy akkorát se alkotnak biztosan, mint 95-ben, ez 100%.

  • haragsick haragsick szerint:

    [quote=renato:89815b85]
    király 🙂
    várjuk szeretettel (cool)
    a borító kurvajó :-]
    [/quote:89815b85]

    Szerintem meg a 95-ös Melancholy volt a király, amúgy egy kicsit én is várom, hogy mit hoznak össze, mert úgy 2 éve készítettem velük interjút, akkor azt ígérték visszakanyarodnak a gyökerekhez (de ahogy ezt az 5 perces PS melót nézem borító gyanánt – erősen kétlem). A Deeppression egy iszonyatosan rossz anyag volt, a Prelude To A Sentimental Journey-hez nem volt szerencsém, a The Event Horizon-t pedig inkább érdekes, mint jó – bár a hangulata megvan, csak zeneileg gyenge a Melancholy-hoz képest.

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.