Noise Fusion hírlevél

A 2008-as év elég mozgalmasan telt a budapesti modern/extérm metalban utazó Noise Fusion számára. A rendszeres koncertezés beindulása mellett nyáron elkészült a Never Release című 4 dalt tartalmazó kislemez, ami újabb lökést adott a jó/rossz hírünk terjedésének itthon és külföldön is. Így kerülhettünk a Borsodi tehetségkutató 10-es döntőjébe is, ahol az A38 hajón zúzhattunk egy hatalmasat kishazánk legjobb feltörekvő bandáinak nívós társaságában. Mint bizonyára tudjátok, mind a 4 dal teljes egészében meghallgatható a www.myspace.com/noisefusionband oldalon, de CD-n is megrendelhető tőlünk, mivel magánkiadásról van szó.

2009.-ben folytatódik a nótagyártás, készülve a leendő kisebb-nagyobb lemezre, amiket szép lassan hallhattok is a koncerteken a régi ismert dalok mellett. Az év eleji koncerteken a never release Tour 2009 keretein kívül és belül Berhencz Ákos segíti ki a társulatot az egyik gitárosi poszton, mivel Iván az apai örömöket fogja gyakorolni szabadidejének 99%-ában. A maradékban persze új Noise Fusion dalokat fog írni tonnaszámra.
_ELVALASZTO_

Az eddig lefixált koncertállomások:
február 14. Szombathely – Heavy Rock
március 6. Dunaújváros – Terminál
áprilisban Zalaegerszeg – (szervezés alatt)
május 2. Keszthely – 512

(Köszönet a dunaújvárosi Inside my Head-nek!!!)

Ez nem sok, de kevés, így még szervezünk Budapestre, illetve országon belülre és kívülre is amennyi csak belefér, nehogy metál nélkül maradjon a nép! Hamarosan elkészül a zenekar honlapja, addig is nézegessétek az említett myspace oldalt, az aktualitásokat mindig frissítjük ott! Néha azért küldönk ilyen spam gyanús híreket is még…

Fémesen csillogó üdvözlettel,
Noise Fusion

Hexvessel Hexvessel
április 24.