Face The Light, a harmadik The Idoru nagylemez!

Hosszú várakozás előzte meg a friss korongot, amely végre mindenki számára elérhető, 10 telitalálat dallal, a hazai alternatív zenei éra egyik legkiemelkedőbb punk/rock csapatától megszokott, elképesztően szárnyaló dallamokkal. A booklet sem mindennapi: leporelló-szerűen kihajtható, s így válik teljes terjedelmében láthatóvá grafika. A hangzás tökéletességéről a korábbi évekhez hasonlóan a Bakery stúdió falain belül Varga „Pici” Zoltán gondoskodott.
Az öttagú formáció eddigi legkiforrottabb anyagával rukkol elő, melyet természetesen számos nagyobb fesztiválon bemutatnak majd. A nyári bulik kezdetét a július 9-i Dürer Kertes lemezbemutató jelenti majd, a Falcongate, a Fuwdo és a My Best Habit felvezetésével. Az új anyagot is itt lehet majd először beszerezni.
A friss lemezhez természetesen új merchandise is jár, melyet beszerezhettek a koncerteken, illetve rendelhettek a zenekar MySpace oldalán keresztül is!

Face The Light, a harmadik The Idoru nagylemez! (1 komment)

  • ensomhet ensomhet szerint:

    A hírhez nem kapcsolódik, de nem rég tudtam meg, hogy mi Idoru szó jelentése:
    Az idoru szót William Gibson alkotta a számítógépben élő, test nélküli, mesterséges intelligencia létrehozta virtuális személyre.

Hexvessel Hexvessel
április 24.