PANKKK koncert Real Lies-ékkal a Garaboncziásban

Sziasztok!
Tenorman című bemutatkozó prog/grunge/stoner/rock EP lemezünkről eddig csak jó híreket kaptunk. Ha ti is kíváncsiak vagytok rá, a honlapunkról leránthatjátok. Szépen beZIPpeltük nektek, és persze körbepakoltuk az eddig megjelent kritikák linkjeivel. A rajta található számok már eddig is sok örömet hajtottak nekünk (BPUnderground különdíj, Hitspace fődíj, Talentum színpad), most pedig nyertünk vele egy PANKKK HungaroConnections koncerttámogatást, amit a délvidéki Problems zenekarral váltunk valóra.
Az első koncert a szegedi Garaboncziás borozóban lesz júli 17-én, pénteken. Itt velünk lesznek még a Fuwdo, Hope The Last és Fekete Teve zenekarok is. Az 5 bandára való tekintettel, 8:30-ra tesszük a kezdést, ti is legyetek pontosak.
Ez a buli egyben Atesz gitárosunk születésnapi lerészegítésének is a helye lesz, de ami ennél is fontosabb: doboscsere történt az utóbbi hónapban, Papdi Csabit búcsúztatjuk, és Mozsár Matyit avatjuk ezen az estén.
A HungaroConnection második felvonása augusztus 8-án lesz, az óbecsei Rock Klub Floyd-ban, ahol harmadik zenekarként az M-16 lesz velünk.

Hexvessel Hexvessel
április 24.