Visions of Atlantis – tagcserékkel készülve az új lemezre

Az osztrák csajénekeses gótmetál zenekar soraiban változások történtek. Mint azt korábban hírül adtuk, ez év februárjában énekescsere zajlott náluk, azonban Joanna Nieniewska tagsága nem volt hosszú életű, mivel kiderült, hogy a fiatal hölgynek olyan egészségügyi problémája van, ami lehetetlenné teszi egy teljes koncert lenyomását. Helyére egy görög származású énekesnő, Maxi Nil került (az On Thorns I Lay ész Elysion zenekarokból lehet ismerős, van neki myspace profilja is).

Tagcserékről volt szó, a másik távozó tag a basszer, Mike Koren. Neki nincs semmi baja, a távozás oka, hogy rövidesen apai teendők elé néz. A múlt héten nyomtak egy zárt körű Mike-búcsúztató koncertet. Hogy mikor tér vissza a zenekarba, egyáltalán visszatér-e, azt nem lehet tudni.

A változások ellenére a zenekar töretlenül halad előre, novemberben vonulknak be a stúdióba, hogy felevgyék negyedik nagylemezüket, mely a tervek szerint 2010 elején kerül a boltokba. A dalok már nagyjából összeálltak, s az új énekesnő is remek teljesítményt nyújt.