Isten Háta Mögött: nagykoncert! újrakiadások!

Az IHM sajtóosztályától kaptuk a következő sorokat:

Az Isten Háta Mögött őszi nagykoncertje, ami ugye november 6-án az A38 Hajón alakul ki a Jazzékiel társaságában, szolgál egy meglepetéssel: a zenekar – igen erős külső nyomásra – úgy döntött, kiadja a ma már eredetiben elérhetetlen első és második nagylemezét. Csak a rend kedvéért: a Rosenkreutz kémia menyegzője 2003-ban, míg az A szokásos hátborzongató kora reggeli ordítás 2005-ben jelent meg, egyre jelentősebb kritikai visszhangot kiváltva. Bár akkor még nem kavartak akkora vihart, mint az utolsó lemezükkel, tény, hogy minden itt indult, ráadásul ugye a Közelítő távolító is az első lemezen szólalt meg először. Most duplalemez formában jelenik meg a két album, ráadásul újrakeverve és -maszterelve (természetesen a Bakeryben), hogy a Kényelmetlen-rajongó fülek is el tudják kapni a fonalat, ráadásul baráti áron.
Mindez a koncert napján lesz először elérhető, de persze az előrendelés most is megy, a megújult Isten Háta Mögött-honlap mindenre választ ad.
Természetesen a Kényelmetlen lemez továbbra is kapható, meg talán valami új póló is lesz, de ez már lehet, hogy tényleg sok a jóból.
Szóval, érdemes lesz ott lenni vagy bárhol máshol.