Liv Kristine futóbajnok lett!

A bal oldalt látható hölgy Liv Kristine, a legendás Theatre of Tragedy egykori énekesnője, jelenleg pedig a Leaves’ Eyes frontembere. A szőke dalos pacsirta aktívan sportol is, legalábbis erre enged következtetni, hogy 3. helyezést ért el az október közepén rendezett stuttgarti Bottwartal maraton futóversenyen. Bár „csak” egy helyi verseny volt, az érdemet erősíti, hogy 10 km volt a táv és 5000 az indulók száma.
A csapat a Beauty and the Beast turné keretében Magyarországon is fellép november 27-én, amire azért is érdemes lehet ellátogatni, mert a 16 állomás látogatói között egy Tosso’s ESP LTD-Eclipse 500 gitár kerül kisorsolásra. A játékban való részvételhez előzetes regisztráció szükséges a kiadó Napalm Records weboldalán, valamint  fel kell iratkozni a hírlevelükre is. Ér ennyit egy gitár?

Liv Kristine futóbajnok lett! (6 komment)

  • pope-fapalot pope-fapalot szerint:

    Futást mint sportot kurvára nem értettem soha, kibaszottul fárasztó, megterhelő szar – de mondjuk engem se értenek sokan mikor elmegyek tekerni 100 kilométereket csak mert jól esik. (persze azok az emberek nem hogy nem futnak, de még cangával sem tesznek meg 10 kilométert)

    10 kilométert bárki lefut azt nem hinném, mikor csomó ember még gyalogolni se akar 1 kilométert se.

    thomas lord mindegyik sporthoz kell ész, ha nyerni akar az ember – persze ettől még lehet egy idióta fasz az élet többi terén, de mocskosul át kell gondolnia, meg kell terveznie és tisztában kell lennie magával, hogy felkerülhessen arra a mocskos dobogóra.

    np: Grog – Rotten Grave „Macabre Requiems”

  • szadi szadi szerint:

    [quote=Peredhil:v5fj72s7]

    Jaja, hozzuk össze a kettőt.
    Mondjuk Start a budapesti Árpád hídtól és az első pomázi kocsma a Cél. 12 km. Kellemeset a hasznossal. 😉
    [/quote:v5fj72s7]
    Jaj, félreérted ennek a lényegét. A kocsmafutás során a kocsmák viszonylag közel vannak egymáshoz, és minden helyszínen tréfás feladatokat kell megoldani, tetemes mennyiségű szesz elfogyasztása után.

  • szadi szadi szerint:

    [quote=Peredhil:v5fj72s7]
    U.I.: Szervezzünk egy Fémforgács.hu -s futóversenyt. 10 km a táv. Ki van benne? 🙂
    [/quote:v5fj72s7]
    Inkább kocsmafutást |-D

  • motherroad motherroad szerint:

    [quote=thomas lord:e6efd64f]

    simán.ha ő megtudja csinálni.akkor én is vagy bármelyikünk.a futáshoz nem kell ész.azt mindenki megtudja csinálni.szerintem.
    [/quote:e6efd64f]

    [i:e6efd64f]Én bevallom kételkedem, hogy egyben le tudnék futni ennyit. Az edzett tüdőmmel nem olyan egyszerű ám[/i:e6efd64f] (hrhr)

  • alcapone alcapone szerint:

    tomlord nem vész el, csak átalakul. (whistle)

  • motherroad motherroad szerint:

    [quote=thomas lord:e6efd64f]
    Hú micsoda világszám.Ezt elmondom a szomszédomnak is.Micsoda teljesítmény a Livtől ez.Legalább valaki tud futni az éneklés mellett is.Bravó liv.
    [/quote:e6efd64f]

    [i:e6efd64f]Mit szíttál?[/i:e6efd64f]

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.