Acid Reign újrakiadások

A mostani thrash hullám természetesen magával hozza a régi bandák újjáéledését, mozgolódását, s a kiadók is fantáziát látnak abban, hogy előássanak korai „gyöngyszmeket”. Ahogy azt már más, éppen aktuális stílusoknál is tapasztalhattuk.

Most a ’85-től ’90-ig létező, valamint tavaly év eleje óta ismét aktív brit thrasher Acid Reign került sorra, s a Lost and Found Records még az év vége előtt újra kiadja a zenekar diszkográfiáját, természetesen remaszterizálva, bónuszolva.

A zenekar mindhárom albumát Bill Metoyer remaszterizálta, aki korábban olyan csapatokkal dolgozott már, mint a Slayer, a D.R.I., a Sacred Reich vagy a C.O.C.
A három lemez – a Moshkinstein, a The Fear és az Obnoxious -mindegyikét felfrissített borítóba csomagolták (régi fotók, jegyzetek a lemezkészítés idejéből, stb.). A bónusz anyagok pedig az eredeti szalagról remaszterizált Moskinsten demo, a Hangin’ On The Telephone kislemez és a Humanoia EP.

A sokak által The Pink Album-ként ismert Obnoxious lemez a Terrorizer magazintól megkapta a legrosszabb metal borítónak járó első helyezést, amit a banda elismerésnek vesz.

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.