Anal Cunt gyöngyszemek

A Connecticut állambeli New Haven városban van egy Partners nevű buzibár, ahol mit ad isten, koncertek is szoktak lenni. A napokban egy Nasty Disaster nevű heavy metal banda lépett fel, akik azon kívül, hogy kb. 15 év alatt egy nagylemezt hoztak csak össze, annyit tudnak felmutatni, hogy szerepeltek egy „13 Bands Who Think You’re Gay” című válogatásalbumon, olyan csapatokkal egyetemben, mint pl. az Anal Cunt, Mudoven, EyeHateGod.
A koncerten részt vett a Gun Shy Assassin blog egyik szerkesztője, Ryan Adams is, aki egyébként az Ipsissimus nevű black metal bandában tolja jelenleg. Ryan az eseményről készült beszámolója valószínű nem lenne ilyen érdekes, ha az este folyamán nem fut bele Seth Putnam-be, az Anal Cunt énekesébe. Ők egyébként már régi zenészcimborák, léptek fel közösen, sőt, ’97-ben az Anal Cunt egyszer eljátszott egy Ryan From Capharnaum Has One Testicle című ópuszt is, a Capharnaum Ryan akkori death metal bandája volt, és a cím elárul mindent, csak egy heréje van. Persze az Anal Cunt dalcímeket meg szövegeket, amúgy sem kell túl komolyan venni, de ha már témánál vagyunk, Seth felfedett néhány címet a január elején megjelenő, 10 éve első új Anal Cunt nagylemezről, a Fuckin’ A-ről: Loudest Stereo, Kicking Your Ass and Fucking Your Bitch és Hot Girls on the Road. 2011-ben duplázni fog a polgárpukkasztó brigád, a Fuckin’ A után nem sokkal megjelenik egy Wearing Out Our Welcome című anyaguk is, mellyel visszatérnek a gyökereikhez. Erről néhány dalcím: Cop-Calling Faggot, Beating Up Niggers Who Sell Fake Crack és TsuNasum.
Ez utóbbi dalcímről Seth a következőket nyilatkozta: „A Napalm Death, Pig Destroyer és a Nasum társaságában turnéztunk. Miesko (Nasum énekese) egy arrogáns seggfej volt,  azt mondogatta állandóan, hogy mennyivel jobbak nálunk, pedig minden bandát lezúztunk minden este. Részlet a szövegből: ‘I survived my coma, you got killed by water’ (én túléltem a kómát, téged megölt a víz). Ez a csávó megérdemelte, nagy seggfej volt velünk.”
A Fuckin’ A lemez első 100 példányában egyébként lesz bónuszként egy fénykép, amin Seth épp heroinnal lövi magát, miközben egy csaj szopja. Erről a képről van szó, és állítólag nem fake.

Anal Cunt gyöngyszemek (3 komment)

Hexvessel Hexvessel
április 24.