The Idoru – lemezinfók

Time címmel megjelent a kiadói infólap szerint a hazai modern rock-metal/punk rock/post hardcore éra éllovasának új lemeze.

A Fonogram díjas és valóban jól sikerült Face The Light anyag utáni tagcseréken – többek között énekesváltáson is (2009)– átesett zenekar új nagylemeze kilenc dallal már meghallgatható a csapat Facebook-ján.



Szalkai Tibi, a The Idoru alapító-gitárosa mindvégig bízott abban, hogy ez a felállás ütőképesebb lehet, s állítása szerint végre sikerült egy olyan anyagot létrehozni, ahol feltűnően egészségesen fúzionál a modern rock, a punk rock, a metal és a hardcore. Továbbá, az „új” tagoknak is köszönhetően friss, élettel teli illatokkal gazdagodott a ‘Doru, amit a felsorolt stílusok kedvelői könnyedén megkívánhatnak.
_ELVALASZTO_

Vendégként Pete (Till We Drop) és Barni (The Southern Oracle) is szerepelnek a lemezen, emellett magyar nyelvű dalokkal is találkozhatunk, melyeket már hallhattunk a Velvet Stab és a My Small Community formációkkal kiadott tavalyi Split CD-n, viszont ezek a szerzemények most újrakeverve és remaszterizálva kerültek fel a Time-ra.

A felvételek ezúttal is Varga „Pici” Zoltán vezetésével zajlottak az immár SuperSizeRecordings néven futó stúdióban, így nem csak a zenészek tudása, kreativitása és a dalok milyensége, hanem a technika és a szakmai hozzáértés is garancia a minőségi végeredményre.

Dallista:

1.Friends
2.Time
3.In Pieces Again (feat. Barni from The Southern Oracle)
4.Ain’t Worth Shit (feat. Pete from Till We Drop)
5.I’m Moving On*
6.Évről évre (remixed-remastered version)
7.Félig szép (remixed-remastered version)
8.Keserű otthon (remixed-remastered version)
9.Breath

Hexvessel Hexvessel
április 24.