Horror Dance Squad – Történetek a halálsorról

Everglow címmel máris itt egy újabb videó az észt származású Horror Dance Squad neven futó, elektronikus alapú modern metalcore-t játszó bandától. A videó a zenekar májusban megjelenő All I See Is Black albumuk harmadik darabja. A dalt Bruce Greyson „After” című könyve ihlette. A könyv a halálsorral kapcsolatos tapasztalatokkal foglalkozik a különböző vallások, spiritualitások és etnikumok szemszögéből.

A hangszerelését illetően az Everglow a Horror Dance Squad szelídebb oldalát képviseli. Mindenképpen azt akartuk, hogy ez az album sokszínű legyen, és tükrözze mindazt, amit az együttesünk nyújtani tud. Lényegében azzal a céllal fogtunk neki, hogy egy poposabb dalt írjunk, majd néhány fokozattal feljebb kapcsoltunk.” – mondta a zenekar egyik énekese, Ian Karell.

Nem számít, hogy mit gondolsz, mit értél el ebben az életben, legyen az materiális vagy spirituális dolog, mindannyian ugyanúgy végezzük: visszatérünk a porba, ahonnan jöttünk.” – tette hozzá a másik énekes, Karl Mesipuu. „Az Everglow dal arról szól, hogy engedjük el abbéli igényünket, hogy anyagi dolgokkal töltsük meg az életünket, és koncentráljunk arra, ami igazán számít.”

The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.