Iced Earth – Újra megjelenik a debütáló albumuk

A Century Media Records jóvoltából újra megjeleni az Iced Earth 30 évvel ezelőtt napvilágot látott debütáló albuma. Az Iced Earth (30th Anniversary Edition) címet viselő anyag december 18-án fog megjelenni bakeliten, CD-n és digitálisan.

A Klasszikus, 30 éves debütáló albumunkat újrakeverte és remaszterizálta az eredeti, 2 hüvelykes szalagokról Zeuss. Avégeredmény pedig fantasztikus lett. Némi modern beütés is szorult az új anyagba, de ugyanakkor megmaradt az eredeti kiadvány dinamikája. Zenei és vizuális tekintetben ez egy hatalmas előrelépés. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az exkluzív lemezborítóval ellátott kiadvány és a limitált, bakeliten verzió immáron megrendelhető az icedearthmerch.com oldalról.

Az újrakiadásról máris meghallgathatók a Written On The Walls és a Funeral dalaik remaszterizált változata.

Iced Earth – Újra megjelenik a debütáló albumuk: 1 komment

  • Winci Winci szerint:

    Meglehet, hogy egy HM-múzeumőrnek tűnök, de (1) nekem ezek az újrakevert dalok nagyon tetszenek és (2) több energiát érzek ebben a zenében, mint számos friss trónkövetelő prezícen megalkotott HM/power dalában. Csapda ez, mert ha valaki ugyanezt játszaná, akkor azt pont ehhez hasonlítanám. Nekem bizony tetszik. Valószínűleg megveszem a lemezt.

február 06.,
február 24.,
március 11.,