Immortal Guardian – Person – új videó

A progresszív power metalt játszó mexikói-amerikai felállású Immortal Guardian idén már negyedik single-dalának videóját adja ki az alább látható Perfect Person képében.

Nagyon vallásos mexikói családban nőttem fel. A vallás életünk nagy részét képezte, vasárnap reggelente, amikor mindanyian templomba mentünk.” – meséli Gabriel Guardian gitáros/billentyűs. “De egy napon a lelkészünk szívrohamot kapott, miközben egy szexuális aktus közben megcsalta a feleségét, és ott halt meg a templomban. Emlékszem, hogy mennyire felkavarta az erkölcsi nézeteket abban az apró texasi városunkban. Ezután abban hagytuk a templomba járást, és azt kezdtük kérdezni magunktól, hogy miért voltunk ott? Néhány keresztény körökben olyan rossz híre lett az egyháznak, hogy teljesen elhagyta a vallást, mert úgy érezte, hogy hazudnak és becsapják, míg mások tovább ra is azt mondták, hogy a keresztény dolga az lenne, ha megbocsátanak meg neki. Ők továbbmennek, és keresnek egy másik egyházat. Nagyon érdekes volt felnőni, és végignézni ennek a játéknak mindkét oldalát. Ez egy nagyon érdekes téma, ami ezt eredményezte. Határozottan ez szította ennek a dal szikráját.

Végső soron NEM arról szól, hogy vallási alakokat, politikusokat, hírességeket, sőt zenészeket és hasonlókat bálványozunk és dicsőítünk. Vajon ha az a pásztor csak simán élte volna az életét, és nem vallásos emberként halt volna meg, akkor senkit nem zavart volna, de mert mindenki minden héten kikérte ennek az embernek a tanácsát, megkeresztelkedett nála, férjhez ment általa, és szavait és életmódját hitte, a tény sokkal pusztítóbb lett. Mindenki fejébe élhet „ikon” kép, mint egy tökéletes alakról, aki nem tud rosszat tenni, és végtelen arany szavakat prédikál. Holott ő csak egy halandó ember, halálos bűnnel.

IMRE FIA IMRE X SOLKYM IMRE FIA IMRE X SOLKYM
március 24.
Riverside Metal Fest Riverside Metal Fest
március 24.