Koncertek
Simulation Theory World Tour
május 28.,
Papp László Budapest Sportaréna
Return of the Enemy Tour 2019
május 29.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Metalfest Open Air 2019
május 31., 10:00,
Amfiteátr Lochotín
Cannibal Corpse, Slytract
június 10.,
A38 Hajó
Slayer, Anthrax
június 11.,
Papp László Budapest Sportaréna
Three Days Grace, Halestorm
június 11.,
Budapest Park
Sum 41
június 12.,
Budapest Park
Amon Amarth, Trivium
június 12., 20:00,
Barba Negra Track
Nova Rock 2019
június 13., 10:00,
Pannonia Fields
Uada, Panzerfaust
június 16.,
Dürer Kert - Room 041
Keep of Kalessin, Shade Empire, Malphas
június 23.,
Dürer Kert - Room 041
15 Years the Metal Mass
június 24.,
Barba Negra Track
The Flesh & Blood World Tour 2019
június 25.,
Barba Negra Track
Evolution Tour 2019
június 25.,
Budapest Park
Toto - 40 Trips Around the Sun Tour 2019
június 27.,
Papp László Budapest Sportaréna
Flogging Molly
július 3.,
Budapest Park
Rituals of Power European Tour: Phase II
július 3., 19:00,
Collosseum Club
Rockmaraton 2019 - Nulladik nap
július 8.,
Szalki-sziget
Rockmaraton 2019
július 9.,
Szalki-sziget
An Evening With Mark Knopfler Band
július 9., 20:00,
Papp László Budapest Sportaréna
Richie Kotzen
július 9.,
Barba Negra Track
Masters of Rock 2019
július 11.,
Masters Of Rock
Steel Panther
július 17.,
Barba Negra Track
Combichrist - One Fire World Tour
július 19.,
Dürer Kert
Nazareth
július 19.,
Duna-part, József Attila sétány
Necrophobic, Sin of Kain, 1914
július 21., 19:30,
A38 Hajó
FEZEN Fesztivál 2019
július 24.,
MÁV Pálya
Neurosis, Yob, Kowloon Walled City
július 24., 18:30,
Akvárium Klub
továbbá
Partnerek
Hírek
Facebookra vele! 2005. október 12., szerda, maniac ^^
Deep Purple
Az angliai banda november elsején megjelenő Rapture of the Deep albumáról kaphattok 30 másodperces video-ízelítőt, ha ide kattintotok.
Ha pedig belehallgatnátok 3 vadiúj nótába, akkor ide.
Facebookra vele! 2005. október 11., kedd, Dolmen ^^
DeathNovember 11-én "Death: Live in Cottbus" címmel a Nuclear Blast jóvoltából megjelenik egy 1998-ban rögzített Death koncert DVD. Ugyanazok a számok lesznek rajta, mint a Live in L.A. (Death & Raw)-n. Ez is tartalmazni fogja az összes fotót, a "The Sound of Perseverance" időszakból (1998). A kiadó megjelenteti a "The Sound of Perseverance" CD "deluxe" kiadását is, amely a "Live in Cottbus"-t mint bonus DVD-t fogja tartalmazni. Mindkét anyag a Nuclear Blast online boltján keresztül lesz megvásárolható, ITT.

"Live in L.A. (Death & Raw)" tracklist:
01. Intro
02. The Philosopher
03. Spirit Crusher
04. Trapped In A Corner
05. Scavenger Of Human Sorrow
06. Crystal Mountain
07. Flesh And The Power It Holds
08. Zero Tolerance
09. Zombie Ritual
10. Suicide Machine
11. Together As One
12. Empty Words
13. Symbolic
14. Pull the Plug

A felvételeken a következő zenészek láthatóak:

Chuck Schuldiner – gitár, ének
Richard Christy - dob
Scott Clendenin - bass
Shannon Hamm - gitár

Nattravnen - Kult Of The Raven (2018)
Kritika, boymester @ 2018. december 24., hétfő, 13:26
Mozgásban a MONOLITHE - Bepillantás a nagy, fekete kő alá
Interjú, McFrost1977 @ 2018. február 3., szombat, 12:04
Death DTA, Obscura koncert - 2016. április 6., Barba Negra Music Club
Koncertbeszámoló, farrrkas @ 2016. április 20., szerda, 23:10
Death - Human (1991)
Kritika, farrrkas @ 2015. december 21., hétfő, 20:29
Warfaith - Wise Man Is Dead (2015)
Kritika, EBazSA @ 2015. szeptember 16., szerda, 09:20
Death - The Sound of Perseverance (1998)
Kritika, Nagaarum @ 2011. szeptember 16., péntek, 08:32
Facebookra vele! 2005. október 11., kedd, Dolmen ^^
November 25-én az AFM Records/Soulfood/CHS jóvoltából "In the Still of the Night" címmel érkezik a Whihtesnake zenekar DVD-je. A felvételeket 13 kamerával 2004. októberében a Hammersmith Apollo in London fesztiválon rögzítették

"In the Still of the Night" tracklist: 01. Burn
02. Bad Boys
03. Love Ain't No Stranger
04. Ready An' Willing
05. Is This Love
06. Give Me All Your Love
07. Judgement Day
08. Snake Dance
09. Crying In the Rain
10. Ain't No Love
11. Don't Break My Heart Again
12. Fool For Your Loving
13. Here I Go Again
14. Take Me With You
15. Still of the Night

Facebookra vele! 2005. október 11., kedd, maniac ^^
Hell WithinAz amerikai Hell Within a nemrég megjelent Asylum of the Human Predator albumáról a Bleeding Me Black című számra készült klippet tette elérhetővé. Katt ide!
Facebookra vele! 2005. október 11., kedd, maniac ^^
Izzy StradlinAz ex-Guns 'n Roses gitáros Izzy Stradlin egy limitált példányszámú szólóalbumról adott hírt az izzy fan site-on, és két nótából még ízelítőt is adott a rajongóknak, érdeklődőknek a Like a Dog című anyagról.
A felvételek még 2003. májusában készültek a Texas-i Nomad Recording Studios-ban, Rick Richards gitáros, Taz Bentley dobos és JT Longoria basszusgitáros közreműködésével.

A tracklista:

01. Bomb (sampler)
02. Hammerhead (sampler)
03. Snafu
04. Hell Song
05. Rollin' On
06. Just Dont Know
07. Chop Away
08. Win U Lose
09. On the Run
10. Like a Dog

Facebookra vele! 2005. október 11., kedd, Dolmen ^^
Subliminal CrusherAz olasz thrash/death metal csapat Subliminal Crusher elérhetővé tette "Technocratic" című dalát a neten. A nóta a banda "Antithesis" című lemezén lesz majd hallható. Katt ide!
 
Hírek
Facebookra vele! 2005. október 10., hétfő, Dolmen ^^
Atomizer
Az ausztráliai black/death/thrash metal csapat Atomizer novemberben vonul stúdióba rögzíteni ötödik lemezét. Az album a "Caustic Music for the Spiritually Bankrupt" címet kapta és várhatóan 2006 elején jelenik majd meg. Előreláthatólag 38-44 perc között lesz a hossza és CD és LP formátumban lesz majd megvásárolható.

"Caustic Music for the Spiritually Bankrupt" tervezett tracklist:
01. Intro: Caustic Transmissions
02. The Shroud Will Be Lifted
03. The Flowering Spores of Imagination
04. Science: The Great Usurper
05. Intro/Rats Into Paradise
06. One Single Bone
07. Oppressive
08. Is There Such a Thing as a Smooth Transition from Life Into the Eye of Armageddon
09. The Inevitable Mutiny
10. A Song of Blood (Epicus Doomicus Atomicus)

Facebookra vele! 2005. október 10., hétfő, Dolmen ^^
AzureA svéd fantasy black metal csapat Azure aláírta szerződését a Pulverised Records kiadóval. Ennek eredményeként még idén év végén a boltokba kerül "King of Stars - Bearer of Dark" című lemezük. A srácok a dalokat a svéd Morningdew Media Stúdióban rögzítették Mattias Holmgren producer segítségével.

"King of Stars - Bearer of Dark" tracklist:

01. Greeting Chaos
02. Dead Men's Shadow Flickering
03. The Lake of Death – Magnion
04. Selene – The Spirit
05. Whispers of Echoes Passed
06. Shadows In Midark
07. The Storm (The Hill of Heimad)
08. King of Stars – Bearer of Dark

További
Azure
Hír, karelia @ 2005. október 26., szerda
Facebookra vele! 2005. október 10., hétfő, Dolmen ^^
Children of Bodom
Decemberben indul a finn Children of Bodom európai turnéja. Ennek keretében januárban hozzánk is ellátogatnak.

Dec. 27 - Köln, GER @ Live Music Hall
Dec. 28 - Tilburg, NETH @ 0 13
Dec. 29 - Antwerp, BEL @ Hof Ter Loo
Dec. 30 - Leipzig, GER @ Haus Auensee
Dec. 31 - Pratteln, SWI @ Z 7
Jan. 02 - Milan, ITA @ Rolling Stone
Jan. 03 - Wörgl, AUT @ Komma
Jan. 04 - Ljubljana, SLO @ VPK Mediapark
Jan. 05 - Zagreb, CRO @ TBA
Jan. 06 - Wien, AUT @ Planet Music
Jan. 07 - Linz, AUT @ Posthof
Jan. 08 - Graz, AUT @ Orpheum
Jan. 09 - Budapest, HUN @ Petőfi Hall
Jan. 11 - Nürnberg, GER @ Löwensaal
Jan. 12 - Berlin, GER @ Columbia Fritz
Jan. 13 - Erfurt, GER @ Centrum
Jan. 14 - Kaufbeuren, GER @ All-Karthalle
Jan. 15 - Strasbourg, FRA @ La Laiterie
Jan. 16 - Paris, FRA @ Elysee Montmatre
Jan. 17 - Lyon, FRA @ Transbordeur
Jan. 19 - Porto, POR @ Hard Club
Jan. 20 - Madrid, SPA @ Aqualung
Jan. 21 - Barcelona, SPA @ Razzmatazz I
Jan. 22 - Bergara, SPA @ Sala Jam
Jan. 24 - Lille, FRA @ Splendid
Jan. 25 - Dudley, UK @ JBS
Jan. 26 - London, UK @ Astoria
Jan. 27 - Amsterdam, NETH @ Melkweg
Jan. 28 - Hardenberg, NETH @ Podium
Jan. 29 - Stuttgart, GER @ LKA
Jan. 31 - Langen, GER @ Stadthalle
Feb. 01 - Bochum, GER @ Zeche
Feb. 02 - Hamburg, GER @ Markthalle
Feb. 03 - Göteborg, SWE @ Trädgarn
Feb. 04 - Oslo, NOR @ Rockefeller
Feb. 05 - Stockholm, SWE @ Arenan
Feb. 07 - Umea, SWE @ Sky Com Arenan

Facebookra vele! 2005. október 10., hétfő, Dolmen ^^
Dragonlord
Az egykori Cradle of Filth gitáros Gian Pyres érkezett a megüresedett Dragonlord gitárosi posztra. A San Francisco-i black metal horda jelenlegi felállása: Eric Peterson (gitár, ének; TESTAMENT), Derrick Ramirez (bass), Lyle Livingstone (billentyű) és Jon Allen (dob; SADUS, ex-TESTAMENT). A csapat amerikai turnéja novemberben veszi kezdetét.
Facebookra vele! 2005. október 10., hétfő, Dolmen ^^
Az újjáalakult svéd hard rock csapat Europe november 18-án "Live from the Dark" címmel jelenteti meg koncert DVD-jét.

"Live from the Dark" DVD tracklist:

DVD1: Koncert előadás:

01. Got to Have Faith
02. Ready or Not
03. Supersticious
04. America
05. Wings of Tomorrow
06. Let the Good Times Rock
07. Animal Crossing / Seven Doors Hotel
08. Hero
09. Wake Up Call
10. Sign of the Times
11. Presentation
12. Milano / Girl From Lebanon
13. Carrie
14. Flames
15. Yesterdays News
16. Rock the Night
17. Start from the Dark
18. Cherokee
19. Final Countdown

DVD 2:

Szinpad mögötti felvételek a turnén:

*Kezdés
*Tilburg koncertterem elhagyása
*Megérkezés Londonba
*Belépés a Londoni koncertterembe
*Közönség interjú
*Távozás

Taxi Naplók:
*John Norum és John Leven
*Ian Haugland
*Mic Michaeli
*Joey Tempest

Interjú:
*John Norum
*Mic Michaeli
*John Leven
*Ian Haugland

"Spirit of the Underdog" videóklip
"Heart of Stone" videóklip
"Got to Have Faith" videóklip
"Hero" videóklip
Biography
Discography
Videography
Credits

Europe - War of Kings (2015)
Kritika, emp @ 2015. március 14., szombat, 13:33
1. ... 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. ... 2553.
Cikkek
review
2019. május 23., 22:55, boymester ^^
Indulás emberi léptékkel a végtelen feléMammoth Weed Wizard Bastard - Yn Ol I Annwn (2019)
review
2019. május 23., 19:15, Armand ^^
Öreguras duhajkodás.Bad Religion - Age Of Unreason (2019)
review
2019. május 21., 19:19, Armand ^^
Két dudás nagyon is megfér egy csárdában.Sacred Reich / Iron Reagan - Split (2019)
review
2019. május 21., 18:07, boymester ^^
Kellemes hangulat lep el, 
ha rád borul a lila lepel...
Numenorean - Adore (2019)
review
2019. május 21., 12:24, Armand ^^
A hibáinkból is nyílhatnak virágok.2 Wolves - ...Our Fault (2019)
review
2019. május 20., 18:58, boymester ^^
 Hogyan szólnak a rozsdás gitárok?Saint Vitus - Saint Vitus (2019)
review
2019. május 19., 14:57, boymester ^^
 Ígéretes rajt, a cél előtt hasalásWorld Below - Sacrificies To The Moon (2004)
review
2019. május 19., 14:42, boymester ^^
 Gyaluld le az agyamat, de izibe!Warpath - Malevolent Reprisal (2010)
review
2019. május 18., 20:02, oldboy ^^
Fura borítóba csomagolt fura muzsika, fura franciáktól. Zapruder - Zapruder (2018)
review
2019. május 18., 11:49, oldboy ^^
Besenyő Pista bácsi esete a black metallal... Vamacara - Mantras for the Manifold [EP] (2017)
review
2019. május 15., 22:55, 9000Sanyi ^^
Nyers és morózus groove metalLumberjack Commando - Chapter III (2019)
review
2019. május 11., 15:16, oldboy ^^
Orientális ipari zúzások és prog./art rockos elszállások kellemes elegye. Ethnor - Exile [EP] (2017)
review
2019. május 11., 11:39, oldboy ^^
Jól jegyezd meg e nevet: Hazel Jade Rogers!Elevation Falls - What Will Be (2018)
review
2019. május 10., 19:07, boymester ^^
 Talán egy újabb nagyhatalom van kialakulóban?Monasterium - Church Of Bones (2019)
review
2019. május 10., 19:04, boymester ^^
Egyedi zene, ami egyedi felfedezést igényel.Aoratos - Gods Without Name (2019)
review
2019. május 10., 19:00, boymester ^^
 Egy kis emlékeztető, hátha idén megérkezik az új lemezOrodruin - Epicurean Mass (2003)
review
2019. május 10., 18:56, boymester ^^
 Nem kell meglepődni, hogy megsérül a fületek, ha rozsdás acélt nyomtok bele.Deus Mortem - Kosmocide (2019)
review
2019. május 10., 08:22, boymester ^^
Ez nem retró, inkább időtlen. Oceanwake - Lights Flashing In Mute Scenery (2019)
review
2019. május 8., 10:09, Armand ^^
A halál ecsetvonásai.1349 - Dødskamp ’EP (2019)
review
2019. május 5., 18:35, boymester ^^
 Otthonosan, magabiztosan a korlátok közöttCritical Defiance - Misconception (2019)
review
2019. május 5., 16:57, Armand ^^
Nehéz évek, nehéz pillanatai.Black Sabbath featuring Tony Iommi - Seventh Star (1986)
review
2019. május 4., 22:39, oldboy ^^
E lemez kapcsán értelmet nyer a "külső nem számít" szlogen! Silver P. - Silver P. (2018)
review
2019. május 4., 16:27, oldboy ^^
Őrült nők lemeze.  Bones of Minerva - Blue Mountains (2018)
review
2019. május 4., 14:33, oldboy ^^
Egy olasz gitárvirtuóz dalközpontú bemutatkozása. Albert Marshall - Speakeasy (2018)
review
2019. május 3., 19:17, boymester ^^
Azoknak, akik nem bunkerben nőttek fel...Drottnar - Monolith (2019)
review
2019. május 3., 09:25, boymester ^^
 Türelem, türelem, végtelen türelem...Blind Monarch - What Is Imposed Must Be Endured (2019)
review
2019. május 2., 09:23, boymester ^^
 Bőven szerethető gonoszság...Acrimonious - Eleven Dragons (2017)
1. ... 187. 188. 189. 190.
© 2001-2019 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.521 seconds to render