Jinjer – A Wallflowers zeneileg és vizuálisan is egy másfajta album

Wallflowers címmel jelent meg az ukrán extrém metal vonalas Jinjer új albuma, amiről címadó daluk kapott új videót.

Mindig is az volt a fő célunk, hogy kreatív szempontból fejlődjünk. Az évek múlásával gyakran rájövünk arra, hogy körülöttünk a világ messze nem olyan, mint amilyennek vártuk. Gyerekszemmel minden sokkal színesebbnek, jobbnak és optimistábbnak tűnt, nem igaz? Mikor fordult minden rosszra? Mikor vált minden ilyen szürkévé? Ez tényleg a világ hibája? Vagy csak arról van szó, hogy rossz célokat kergetünk… rossz karriereket, ambíciókat és eredményeket, ahelyett, hogy egy fontos igazságot fogadnánk el.

John Lennont átfogalmazva: ha valaki mást hajszol, mint a boldogságot, akkor egyáltalán nem értette meg az életet.

Zenekarként az utolsó napunk, amikor felhagyunk az új zenei távlatok keresésével. Simán megtehettük volna, hogy vég nélkül csak a Pisces klónjait jelentetjük meg, de sosem tettünk így, és soha nem is fogunk. Ehelyett most egy olyan albumot írtunk meg, amely érzelmi szintjét tekintve a valaha volt legvadabb agressziónktól a legbonyolultabb dallamokig és a legmélabúsabb vibrálásig terjed. Úgy döntöttünk, hogy minden lehetséges stílusbeli határt szétszakítunk, tekintet nélkül az anyagi sikerre vagy a korábbi albumainkkal való versengésre.

A Wallflowers zeneileg és vizuálisan is egy másfajta album. A Wallflowers az identitásunkról szól, zenekarként és egyénenként, valamint egy egyértelmű állásfoglalás arról, hogy különbözünk a legtöbb művésztől… és hogy rendben van, ha a saját utadat járod.” Közölte a banda új lemez kapcsán.