Robinzon Cirkusz
Lilöpig fíling

2008. március 4.
0
Pontszám
-

Mélyen tisztelt publikum! Hööölgyeim éééés Urrrraim! Nagy örömmel szeretném felkonferálni, a szolnoki Robinzon Cirkusz elsőőőő lemezét!

Végre a cirkusz otthon is folytatódhat a Lilöpig fíling című albummal, melyen 17 számmal örvendeztettek meg minket. Mely nóták mindegyike legalább olyan frappáns, mint a borító (Havancsák Gyula keze munkája), amin egy malac süti a pecsenyéjét.

Egyszóval élvezzük a kismalacérzést!

Humoros és szókimondó szövegeket tartalmaz, a nagyon jól felépített lemez, mely a szolnoki Denevér Hangstúdióban készült. A stúdiót már rengeteg fantasztikus lemez hagyta el, és ez a lemez se hozhat szégyent rá.

Aki meghallgatja a lemezt (és ezt mindenkinek csak ajánlani tudom), az hatalmas utazáson vehet részt: elsőnek az Inges alakok mindennapi életét leshetjük meg az irodában, majd megérezhetjük egy Disco-ban a „denszin kvín” illatát is, aztán asszem kicsit szerelmesek is leszünk a Save_as című számban. Utána megtudhatjuk mi is az az Ürgáb, ezután a Ha kérdeznéd…, és a Lent című számok után következik a címadó dal, a Lilöpig fíling. Majd Üldögélek, miközben Hulla zeső, és jön a Szódás, a Kéremszépen legyenszíves (ez az egyik kedvencem), a Lassú zuhanás, a Zsíroshajú, és végül sajnos mivel minden jónak vége szakad egyszer eljön az Utolsó hajnal.

Ez az az album, aminél a szövegek mellet, a köszöntőket is érdemes elolvasni, hiszen az „ihletadóamerikaimultiktól” elkezdve mindenki fel van sorolva.

A lemez a novemberi Rockinform mellékleteként jelent meg, és a továbbiakban, pedig a www.robinzoncirkusz.hu oldalon lehet rendelni, és itt lehet informálódni a bandáról, koncertekről is.

Egy meghatározott stílusba nem tudnám besorolni a zenéjüket, hiszen néha reggie ütemekre billeghetünk, majd metál szólókra rázhatjuk a fejünket, mégis tökéletes egészet alkotnak (akár a cirkuszban egymást követő produkciók).

A cirkusz egész színes kavalkádját otthonunkba varázsolják, a porondmestertől, az oroszlánszelídítőn át a takarítóig. Bravo! Bravissimo!

Friendly Tour 2024 Friendly Tour 2024
február 23.
The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.