Hate Beyond
Ruthless Aggression (2018)

Miután francia származású énekese Moreno Grosso visszatér a japán thrash/death metalos Hate Beyond soraiba, azonnal nekiláttak a munkának és ez év májúsában ki is adták ötödik, Ruthless Aggression címet viselő albumukat.
 

A zenekart még 2002-ben alapította a gitár-szamuráj Warzy. A hazájában és a thrash metal világvonalában is méltán elismert zenész. Játéka híres a gyilkos riffeiről, pengeéles hosszas szólóiról, és szélvész sebességű brutális kompozícióiról, valamint kísérletező kedvéről, amik jelen albumának dalain is jól érezhetőek. Az album instrumenális félperces zúzda intrója után rögtön a Decomposed poklában találjuk magunkat. Géppuska ropogású tempók, halálos öklelésű riffek, amikhez remekül passzolnak Moreno (Hate Beyond, ex-Inheritance, ex-No Return, ex-Narcotic Greed, stb...) torokmetszett hörgős énektémái.


Mint megvadult torpedók robbannak sorban egymásután a The Incident Began, Greedy For Fame, és a veszett vágtájú komplex hatásokkal átívelt Future Burned bestiális dallamai. A The Nemesis rozsdás riffei csak tovább szítják az album háborús lüktetésű gyilkos tűzét, amit Red Eyes pöröly darálása járat a csúcsra. A címadó dal ismét egy "pihentetőbb" instrumentális témácska, amelyet Blood Stuck őrülete fejez be. A lemezre bónuszként felkerült még a Mötley Crüe - Live Wire dalának átdolgozása, amelynek sajátságos szájízű nyakatekertsége szintén szépen pirít.


A Ruthless Aggression olyan, mint egy veszett géppuska sorozata. Ha az útjába kerülsz, kegyetlenül lekaszabol. Halásos adagnyi thrash az Exodus, Forbidden, Destruction érájából és még gyilkosabb death hatások a Hatesphere, Deathrow vonalából. Egy 100%-ban vissza a gyökerekhez album.
 
Hate_Beyond_Ruthless_Aggression_2018
Kiadó:
Stílus:
thrash/death metal
Értékelés:
 
Pont
: 9 / 10
 
Külalak
: Igényes
 
Hangzás
: Kiváló
Dalok:
1.Intro (Instrumental)
2.Decomposed
3.The Incident Began
4.Greedy For Fame
5.Future Burned
6.The Nemesis
7.Red Eyes
8.Ruthless Aggression (Instrumental)
9.Blood Stuck
10.Live Wire (Mötley Crüe Cover)
Írta:
Armand
2018. október 15., hétfő, 17:46
Facebook:
Koncertek
Dark Easter Metal Meeting 2019
április 20.,
Backstage München
The Tour from Hel
április 21.,
Barba Negra
Midnight, Ketzer, Slaegt, Iron Steel, Havária
április 22.,
Dürer Kert - Room 041
Imperial Triumphant, Mord'A'Stigmata, Zaum
április 23.,
Dürer Kert - Kisterem
Europe Under Black Death Metal Fire
április 26.,
Dürer Kert
Strange Rain Tour 2019
április 27.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
továbbá
© 2001-2019 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.048 seconds to render