Persecutor
demo (2018)
A Persecutor egy norvég-skót kooperációs death/thrash duó, akik mindenféle finomkodást mellőzve, nyersen és erőszakosan nyomják arcunkba a ’80-as évek koszos, mocskos underground fémzenéjének hangulatát. Ezt a finomságot az Oslóban élő J. Deströyer (Filthdigger, Enter Obscurity) dobos/basszusgitáros és a Skóciából származó énekes/gitáros D. Necromancer (Vuil) sokévnyi barátságának köszönhetjük. Az arcok zenekaraik közös fellépek alkalmával ismerték meg egymást és egyfajta jammelős ötletként 2015-ben gondolták ki eme projektjüket. Ahogy az a mostani interaktív világunkban lenni szokás, a két jó barát az internet segítségével küldözgette egymásnak ötleteit, mélynek eredményeképp a tavalyi év végén egy szinte percek alatt összedobott két számos demóval jelentkezetek. Ezt az összedobottat most ne rossz értelembe értsétek. Igen is meg vannak alapozva dalaik ötletei és hagyományai.
 


"Az alapötlet a klasszikus halál metal, mint például az Autopsy, a Possessed, a Death és a Repulsion nyomdokain valami bizarrt, de mostanit csinálni. Tisztelettel adózni az ő szelleműségüknek
." - mondta J. Deströyer.

Nos, azt hiszem ez sikerült is nekik. A demó első tétele a nyers gitárhangzással megdörrenő Eternal Decay, ami elemi erővel sugározza a koszos pince thrash/punk fűrészgép életérzését, miközben magával hozza a brutális d-beat pokol lazaságát is. Erre szinte átmenet nélkül jön a Fester In Slime izmosabb darálása, ami az előző riff-intenzitásokhoz hasonlóan orrvérzésig nyomja régi sulis thrash / death témáit. D. Necromancer pedig mind a két dalban szinte gyomra mélyéről öklendezi, vagy inkább büfögi fel rekedtes, gégemetszett slágereit. A nagyjából azonos játékidejű dalokban szinte ugyan azon időben, olyan 2 perc magasságában van egy-egy röpke belassulós darálék, ami némi lazább témaváltást eredményez, de ezeknek ellenére két igen feszes dalocskáról beszélhetünk. Aki szereti a régi vágású gyilkos tánczenét nem igen fognak csalódni.
 

A duó hamarosan egy közös split-et add ki az olasz death metal hóhérként számon tartott Bioa zenekarral. Meghallgatjuk azt is!
 
Persecutor_demo_2018
Kiadó:
Stílus:
thrash / death
Értékelés:
 
Pont
: 6 / 10
 
Külalak
: Átlagos
 
Hangzás
: Vékony
Dalok:
1.Eternal Decay
2.Fester In Slime
Írta:
Armand
2019. március 30., szombat, 13:56
Facebook:
Koncertek
Viva La Rock 2019 Tour
április 25., 20:00,
Hard Rock Cafe Budapest
Europe Under Black Death Metal Fire
április 26.,
Dürer Kert
Strange Rain Tour 2019
április 27.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Unleashed Bastards Tour
április 28.,
Végállomás Klub
The Iron Maidens
május 4.,
Dürer Kert
Tarja Turunen
május 5.,
Szent György napok
Moonglow World Tour 2019
május 6.,
Barba Negra Track
Vienna Metal Meeting 2019
május 11.,
Arena
továbbá
© 2001-2019 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.031 seconds to render