Left To Die – új bandát alapítottak a Death klasszikus felállásának egyes tagjai

Left To Die néven új bandát hoztak össze a Death klasszikus felállásának egyes tagjai. A bandát Terry Butler (Obituary) és Rick Rozz (ex-Massacre) alapította. Hozzájuk a Gruesome két tagja, Matt Harvey (Exhumed) és Gus Rios (ex-Malevolent Creation) csatlakozott. A csapat jelenleg debütáló EP-jén dolgozik, illetve tervbe van egy nyári, USA-beli turnét, melynek során teljes egészében előadják a DeathLeprosy albumát, valamint a Scream Bloody Gore egyes dalait.

Miután lezajlottak a legutóbbi Chuck-tribute koncertek, Matt, Gus és jómagam Rick-kel kiegészülve a közönségnek szögeztük a kérdést: “Szeretnétek néhány vérbeli Leprosy bulit?” A válasz egyöntetűen “IGEN!” volt… . Matt és Gus rögtön fel is ültek a Leprosy vonatra, ami nagyszerű, hiszen nélkülük nem is lehetne életre kelteni ezt az egészet!! A Left To Die hamarosan hozzátok is elérkezik!” – nyilatkozta Terry Butler az új projekt kapcsán.

Rick Rozz hozzátette: “Hatalmas megtiszteltetés és öröm számomra, hogy megannyi év után újra Terryvel közösen játszhatom ezeket, a 34 évnél is idősebb nótákat! Nem is beszélve Matt és Gus végtelen tehetségéről! Brutális lesz a dolog, az biztos!”

További infók hamarosan.

Left To Die – új bandát alapítottak a Death klasszikus felállásának egyes tagjai: 1 komment

Frog Leap
május 29.
Ritual Howls
május 29.