M8L8TH – Onslaught! – új videó

Onslaught! címmel egy új videóval jelentkezett az orosz militarista nehézpáncélos balck metalos  M8L8TH  (mo-lot-kh) formáció.

M8L8TH – Onslaught! – új videó: 6 komment

 • Armand Armand szerint:

  Persze értelek (és egyet is értek veled… elvégre nekem sem tetszik minden), de mint mondtam hír… igen lehetne helyette más. Én megkaptam a hírt, ennyi. Összeveszésről meg szó sincs.

 • Eroen Eroen szerint:

  Ne érts félre, nem a munkádat akartam le szólni. Csak tudom, hogy időzíted a híreket és úgy gondolom, hogy az olyan zenekarok helyett amik már a promo képen is white powert meg heil Hitlert hirdet be férne más. Ez egy vélemény, lehet vele egyet érteni vagy nem, ezen nem veszünk össze. Mondjuk a lényeg, hogy pörögjön az oldal és az pörög, nagyrészt a rengeteg bedzerkesztett hírnek hála.

 • Eroen Eroen szerint:

  A peste Noir-nál is rezeg a léc szerintem, de pl a Burzum attól függetlenül, hogy Varg mit majomkodik, zeneileg sosem volt nacionalista, ha véletlen tévedek majd kijavít valaki. ha mégis

  • Armand Armand szerint:

   A Burzum-nál én sem zeneileg értettem a nacionalizmust, hanem Varg „filozofikus” üzeneteire. Én így látom… A zenéje meg… Nos, ha Uhrin Benedek bácsi egy veszettebb pillanatában ráborul a casio szintetizátorára, simán csinál hasonlót. De neki maradt a Rebeka, ez meg már egy más téma. Szóval én egy bandánál általában a hírt nézem, és nem azt, hogy mi is van mögötte. De a rostám e téren mint látod nem a hétköznapi.

 • Armand Armand szerint:

  Már bocsi… Értem én, hogy nem lehet mindenki szájíze szerint hírezni. Számomra ennek inkább a hírértéke fontos és nem a “náci bullshitek” hülyeségei… ilyen alapon akkor kimaradhatna a francia Peste Noire, meg az egyéb nacionalista black metal bandák is, mint pl: a Burzum.

 • Eroen Eroen szerint:

  Értem én, hogy mindenről hírezünk, de azért a náci bullshitek ki maradhatnának a szórásból 😀

szeptember 26.,
szeptember 26.,
október 02.,
október 03.,