Malevolence – Still Waters Run Deep – új videó

Május 20-án Malicious Intent címmel érkezik a groove metal / metalcore vonalas Malevolence új albuma. A lemez harmadik videójaként a Still Waters Run Deep című kisfilmjüket osztották meg.

A Malicious Intent egy erődemonstráció. Ez a következő lépés a zenekarunk fejlődésében, két olyan év kemény munkájának és kreativitásának eredménye, amely számos nehézséget hozott a bezárásokkal és a mindennapi élet teljes felfordulásával. Az album megtestesíti az egyéniségünk fejlődését is, és úgy érzem, hogy minden egyes kiadvánnyal érik a hangzásunk is. A témák, amelyeket ezen az albumon feldolgoztunk, azok számára is fontosak, akik gondolkodnak önmagukon és fejlődni szeretnének. Továbbra is a saját utunkat járjuk, és ha a súlyos zenék rajongója vagy, akkor ezen az albumon biztosan megtalálod, amit keresel. Ezek olyan heavy metal himnuszok, amelyek kiállják az idők próbáját!

Ezzel az új videónkkal mélyen elmerülünk a Malevolence történetében. Több órányi régi archív felvételt túrtunk elő, majd kiválasztottunk néhány csúcspontot, mivel ez a dal tisztelgés az utazás előtt, amelyre együtt indultunk el, és a kötelék előtt, ami köztünk kialakult.” – mondta Alex Taylor énekes.

The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.