Me And That Man – Run With The Devil – klippremier

Run With The Devil címmel máris megnézhető a Behemoth frontembere, Nergal dark / blues / folk szólóprojektjeként működő Me And That Man készülő új anyagának első előzetese, amit a norvég Shining  vezérével, Jørgen Munkebyvel közösen felvett. Íme, a meglehetősen Tarantinosra sikeredett videó.

Remek móka volt az egész! Amikor először elkezdtem a szám képi világán gondolkodni, már tudtam, hogy többet akarok készíteni, mint egy egyszerű zenei videót. Egy zenei filmet akartam, amelyik ott folytatja, ahol a Nightride abbahagyta. Nem kell túlzottan komolyan venni, átvitt értelemben eltemetjük a múltat és hozzuk elő az újat. Nagyszerű módja lett a Me And That Man új inkarnációjának bemutatására. De mi jön ezután? Maradjatok éberek, rengeteg nagyszerű dolog várható tőlünk!” – mondja Nergal.

Me And That Man – Run With The Devil – klippremier: 1 komment

  • Necron Necron szerint:

    Hát, ez nagyon állat volt. Baromi szórakoztató. Az első albumuk is jó volt. Viszont, úgy érzem, hogy itt jobban sikerült megragadni a laza életérzést. Nagyon pocsék hangja van az énekes csávónak, de valahogy egyben rohadtul működik a dal. Amikor olvastam ,hogy saxofon is lesz benne, akkor már tudtam, hogy valami keményre számíthatok :-D). Persze, Nergal elmaradhatatlan kalapja sem hiányozhat a videóból. :-D). Remélem, az album is ilyen ütős lesz.

augusztus 07.,
augusztus 12.,
augusztus 13.,