Metallica – Screaming Suicide – új videó

Screaming Suicide címmel máris itt van a második videó a Metallica április 14-én megjelenő 72 Seasons című albumáról. A zenekar tizenkettedik stúdióalbuma, több mint 77 perc hosszú lesz és 12 számot tartalmaz majd. James Hetfield a következőket mondta új daluk és a lemez kapcsán:

A Screaming Suicide a tabunak számító öngyilkosság témájával foglalkozik. A szándék az, hogy kommunikáljunk a bennünk lévő sötét érzésekről. Nevetséges azt gondolnunk, hogy le kellene tagadnunk azt, hogy vannak ilyen gondolataink. Egyszer vagy többször, úgy hiszem, hogy a legtöbb ember gondolt már rá. Ha szembenézünk vele, az azt jelenti, hogy kimondjuk a kimondatlant. Ha ez egy emberi tapasztalat, akkor képesnek kell lennünk beszélni róla. Nem vagytok egyedül.

A 72 Seasons életünk első szakaszát, első 18 évét tükrözik az énünk összes igazi és hamis hitével. Mint például az a fogalom, hogy a szüleink jó indulata mondta meg, hogy “kik vagyunk… Vagy a gyermekkor foglyai maradunk, vagy kiszabadulni azokból a kötelékekből, amelyeket hordozunk.

Metallica – 72 Seasons

(Nuclear Blast)

1.72 Seasons
2.Shadows Follow
3.Screaming Suicide
4.Sleepwalk My Life Away
5.You Must Burn!
6 Lux Æterna
7 Crown Of Barbed Wire
8. Chasing light
9. If Darkness Had A Son
10.Too Far Gone?
11.Room Of Mirrors
12. Inamorata

Just Mustard Just Mustard
április 03.
The Easter Rockout The Easter Rockout
április 06.