Monastery – Far from Christ lemezük is újrakiadást kap

Újabb hírek érkeztek zalaegerszegi Monastery zenekar háza tájáról. 2003-as Fuck This World mini-albumuk újrakiadása után a 1992-ben megjelent Far from Christ lemezük is újrakiadást kap. Az első hazai death metal lemezként számon tartott album újra masterelt változatban ismét kiadásra kerül az eredeti kiadó, a budapesti Trottel Records gondozásában. Az anyag vinyl és CD formátumban lesz elérhető, a megjelenés időpontja május 21.

Előrendelés: www.trottel.hu, és a Trottel Records facebook oldalán.

További információ, hogy a kínai Huangquan Records Ázsiában CD formátumban megjelenteti a Far from Christ, és az 1994-es Postmortem Aggressive End albumokat, utóbbihoz a front borítót egy kínai művész festette. Megjelenés: június 1-jén. A tervek szerint a kiadványok itthon is elérhetőek lesznek.

A Monastery januárban megjelent visszatérő mini-albuma a Chimera a Hammerworld magazin áprilisi számában  CD mellékleteként elérhető, valamint továbbra is megrendelhető a zenekartól, vagy ingyenesen letölthető a honlapjukról!

A csapat Április 26-án kezdi meg új lemezének felvételeit a soproni MD stúdióban, Smici közreműködésével. További infók hamarosan!

június 04.,
június 22.,
június 23.,
június 25.,
június 28.,
június 30.,