Monastery – Megjelent a Chimera

Chimera címmel megjelent a 12 év után újra csatasorba álló, brutal death metalt játszó zalaegerszegi Monastery új három számos minialbuma.

Megjelent a Monastery zenekar minialbuma Chimera címmel! Az anyag CD formájában digipack tokkal, szövegeket is tartalmazó füzettel megrendelhető postaköltség ellenében a csapat Facebook oldalán privátban, vagy ingyenesen letölthető a www.monastery.hu weboldalról. Elkészültek az új klip felvételei is, ez a zenekar Youtube-csatornáján február közepétől elérhető lesz!

Monastery – Megjelent a Chimera (2 komment)

  • Avatar McFrost1977 szerint:

    Köszönöm Kovács Róbertnek, hogy életben tartotta ifikorom egyik meghatározó és nagybecsben tartott bandáját! Még élénken él bennem amikor a Far From Christ kazira szét bólogattam-léggitároztam-légdoboltam magam! Rongyosra hallgattam a debüt és a Postmortem lemezeket. Sajna az utóbbi hanghordozó egy költözés áldozata lett 🙁 Azóta el nem múló bánat.
    Gyilkos a 2 új nóta, örülök, hogy elfelejtették a nu metal irányt, az újra felvett Far is pazar. Remélem sikerül kiadni az összes lemezt feljavított változatban és akkor all in! Lehetne akár dupla mindegyik új kiadás, az egyik lemezen az eredeti feljavított album lenne, a másikon pedig a jelen felállás újra felvehetné a dalokat. Na az lenne az igazi újjá születés!

    • Professor Shub Niggurath Professor Shub Niggurath szerint:

      Na, ha lesz lemez betolom Hp-ra, hátha vissza csalogatlak vele 🙂

IMRE FIA IMRE X SOLKYM IMRE FIA IMRE X SOLKYM
március 24.
Riverside Metal Fest Riverside Metal Fest
március 24.
Nervy Nervy
március 26.
The Subways The Subways
március 27.