Mortiis – jövőre új album

Spirit of Rebellion címmel 2020. január 24-én lát napvilágot Mortiis új nagylemeze, amin az ambient dungeon synth harmónia megalkotója elektronikus ipari darkwave kalandozásai után visszatér korai komor várbörtön zenéjéhez. Íme az album előzetes videója.

Sok démonnal kellett kiállnom, hogy elérjem ezt a pontot. Visszatérnek, mindig visszajönnek, de legalább a látomásom már nem zavaros… Mikor bő egy éve régi zeném újbóli értelmezésénél dolgoztam a Cold Meat Industry fesztiválára, már akkor meg voltak ezek az ötletek, gondolatok. Ez egy új videó, ami visszavisz az 1996-os első dungeon szintetizátor témáimhoz.” – mondta Mortiis korábbi, az albumhoz készült Visions of an Ancient Future horrorisztikus videójához.

Mortiis – jövőre új album: 1 komment

  • Necron Necron szerint:

    Nem tudom, hogy erre valóban szükség volt-e, vagy csak mert csak a stílus tényleg szárnyal (bizonyos körökben), és azét volt jobb visszatérni az Era I zenei vonalához. Annyira nem volt meggyőző ez a dal (bár, tény, hogy nem vagyok egy die-hard mortIiis hívő. Az Era I-et szeretem, de azt is inkább a nosztalgikus élmény miatt) A régi Anden som jó volt úgy, ahogy volt. Itt jobb a hangzás, de elég idegen a tempós dob. Majd meghalljuk.

augusztus 12.,
augusztus 13.,
augusztus 16.,