Natt – Natt (2023) (5 komment)

 • Armand Armand szerint:

  Ajánlanám figyelmedbe a sötét post-rock, ambient nordic témájú elektronikus noise/pop Fågelle lírai szépségű, de mégis kellően dühös Den svenska vreden albumát.
  https://fagelle.bandcamp.com/album/den-svenska-vreden

 • Armand Armand szerint:

  Hatalmas tiszteletem a szerzőnek! Azt hittem rajtam kívül más nem nagyon hallgat ilyen andalítónak nyomaszt, mégis felszabadulóan tiszta és nyugodt légkört árasztó zenét.

  • Necron Necron szerint:

   Szia!

   Köszönöm! Örülök, hogy tetszett. Rendkívül jó album. Ha van rá igény, akkor készülhet még ilyen irányvonalban, sőt akár neo-folk, neoclassic albumokról is cikk.

  • Armand Armand szerint:

   Én személy szerint szívesen hallgatok hasonló stílusú „kísérletező” zenéket, de közel áll hozzám a neo-folk, neoclassical is. Például nagyon várom az Autumn Tears visszatérő lemezét (az eddigi 4 előzetese Pazar). De mondjuk a hazai industrial-ambient / martial / dark-wave Kraschau legutóbbi „jubileumi” kollekciója is igen érdekes volt.

  • Necron Necron szerint:

   Ennek igazán örülök. Ezzel én is így vagyok. Már megfordult a fejemben, hogy írok majd az Autumn Tears új nagylemezéről. Egyébként tényleg várós anyag. De ne feledkezzünk meg a Dark Sanctuary nagy visszatérő lemezéről sem ;-)!

Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.
Tom Morello Tom Morello
június 30.
Toxic Weekend 2024 Toxic Weekend 2024
július 03.
Richie Kotzen Richie Kotzen
július 03.