Necrot – Torz és hamis valóság… ez a szörnyű jövő?

Április 12-én a Tankcrimes kiadásában érkezik az amerikai death metalos Necrot harmadik nagylemeze, a Lifeless Birth. A hét tételes lemezről Cut The Cord dalukkal lehet megismerkedni.

A Cut The Cord arról szól, hogy miképpen szennyezi az elménket az az állandó negatív információáradat, amivel nap, mint nap etetnek bennünket. Az emberek a fejüket a telefonjukba temetik, folyamatosan egy szarral teli tányérból esznek, és a szörnyű jövő, amit egyikünk sem akart, immáron a jelenünk. Egy felszínes társadalom, egymástól rettegő emberekkel. A Cut The Cord egy felhívás arra, hogy tagadjuk meg a félelemben való életet, szakadjunk el attól, ami nyomorulttá tesz minket, és kezdjük el az életet annak látni, amiben mi hiszünk, és nem a torz és gyakran hamis valóságnak, amit folyamatosan sokféle formában mutatnak nekünk. Itt az ideje elvágni a kábelt!” – mondta Luca Indrio basszusgitáros/énekes.

„Az elmúlt néhány év kemény volt számunkra és tulajdonképpen mindenki számáraEnnek eredménye a Lifeless Birth, az eddigi legagresszívabb albumunk, de egyben a legdallamosabb is. Zenekarként mindig is fejlődtünk, és azt hiszem, most értünk el a teljes érettségi stádiumunkhoz. Tizenhárom éve létezünk Necrotként, keményen dolgozunk azért, hogy továbbra is azt csináljuk, amit csinálunk, és rengeteg áldozatot hoztunk érte. Hozzá szeretnénk tenni a magunkét ahhoz, amit most a metal jelent és amit a jövőben jelenteni fog, és nem akarunk észrevétlenül elsiklani mellette. Élni akarunk a saját lenyomatunkkal, és eddig kétségkívül a Lifeless Birth a legjobb próbálkozásunk.”

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.