Needless – The Cosmic Cauldron – dalpremier

The Cosmic Cauldron címmel tette közzé hamarosan megjelenő új lemezének első dalának szöveges videóját a dánszentmiklósi thrash / death metalos Needless.

A nóta egy grandiózus utazás ötödik fejezete. Egy történeté, mely téren és időn át kalauzol egészen a világűr mélyéig, ahol választ keresünk arra, hol is a helyünk ebben a felfoghatatlan valóságban, melyet kozmosznak nevezünk.

Egy távoli, fiktív jövőben, az emberiség maroknyi túlélője fel kell hogy vegye a történelem eddigi legnagyobb terhét. Egy nem evilági entitásnak, a kozmikus üstnek az ajándékát: A “látást”, mellyel megkezdődhet a homo deus intersztelláris hódítása. Ebben az epikus fejezetben születik meg a lemez meséjének anti-hőse és egyben a zenekar hatodik tagja, illetve ún.”mascotja” is: Az Űrből Való, a Voidian.

 “A The Cosmic Cauldron névre keresztelt sci-fi konceptalbumunk várhatóan 2022. januárjában fog megjelenni a dán Target Group családhoz tartozó Uprising Recordsnál. Addig is pörgessétek a nótát, valamint kövessétek az oldalunkat mert hamarosan további tartalmak várhatók!“- mondta  Forczek Ádám énekes.

Zeal & Ardor
december 11.